Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 

Екипата на Ф.К. „Кожуф“ денес успеа да извлече еден бод во 78-ма минута. Од самиот почеток на натпреварот па се до крајот, „Кожуф“ ја имаше контролата во свои раце, но по една пропуштена топка, искусните играчи на Ф.К. „Тиквеш“ го казнија домакинот со 1:0 во 10-та минута. Во еден натпревар со многу тензии на теренот, беа досудени шест жолти картони од кои два кај домакинот и четири кај гостите и еден црвен картон кај домакинот, по што кожуф играше повеќе од 60 минути со играч помалку и на 12 минути пред крајот, во 78ма минута успеа да го изедначи резултатот со прекрасниот гол на Чамџиќ од речиси мртов агол. Ф.К. „Кожуф“ најавува жалба по чл.20 став 3 од пропозициите во II МФЛ за денешниот натпревар.