Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 

Со почеток во 14:30 часот, во сабота на 07.10.2017 на Градскиот Стадион во Гевгелија ќе се одигра првенствен натпревар помеѓу домашната екипа Ф.К. „Кожуф“ од Гевгелија и Кавадаречкиот Ф.К. „Тиквеш“. Ова ќе биде доста интересен дуел бидејки и двете екипи се претенденти за висок пласман на табелата. На трибините на стадинот се поставени пластични столчиња за уште по удобно уживање на публиката која ја има во се поголем број на секој следен натпревар. Бидете сведок на уште еден одличен фудбалски спектал, дуел на две израмнети екипи без простор за грешка.

Место: Градски Стадион Гевгелија

Дата: 07.10.2017

Почеток: 14:30

Влез: 50 денари.