Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 

Во VI коло од II МФЛ - Исток, екипата на Ф.К. „Кожуф“ од Гевгелија гостува во Македонска Каменица кај Ф.К. „Саса“. За кожуф ова е значаен натпревар од каде што треба да извлече максимум бодови за да остане во чекор со водечките екипи на табелата. Фудбалерите се спремни и се останато е во најдобар ред, очекуваме денес победа.