Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 

Во натпревар со две различни полувремиња, екипата на Ф.К. „Кожуф“ се враќа со пораз од Штип. Единствен впечаток на натпреварот е дека кожуф го загуби натпреварот во првиот дел и залудно е што во вториот дел играше беспрекорно како да не постоеше противничка екипа. Крајниот резултат беше 3:1 (3:0) за домакинот Ф.К. Брегалница.