Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 

Ф.К. „Кожуф“ во 1/8 финалето од Купот на Македонија ќе одигра две утакници за понатамошен пласман во 1/4 финалето. Противникот е познат, екипата на Ф.К. „Тетекс“ од Тетово на 13ти септември ќе гостува во Гевгелија на Куп натпрвар со Ф.К. „Кожуф“. Овој натпревар е од голема важност за клубот и очекуваме максимална поддршка од публиката.