Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 

Отец Марјан ги благослови фудбалерите, стадионот и помошните простории на Ф.К. „Кожуф“ пред самиот почеток на натпреварувачката сезона каде што Кожуф се натпреварува во втората МФЛ. Веќе во среда 16.08.2017 Кожуф е домакин на куп натпреварот со Ф.К. „Новаци“.