АКТУЕЛНО

Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 Денес со почеток во 17:00 часот во просториите на ФК Кожуф се одржа седница на управниот одбор на ФК Кожуф.На седницата се усвои финансискиот план за периодот Јануари-Јуни 2018 година, се донесе одлука за систематизација на ангажирани лица во клубот со опис на работните задачи, се донесе

Рејтинг на корисник: 5 / 5

Активна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвезда
За нов тренер на генерацијата играчи родени 2005/2006 година, од вчера е назначен Стојан Дојчинов.Тој е поранешен играч на ФК Кожуф и доаѓа на местото на Александар Ефтимов кој е претседател на ФК Кожуф.Стојан Дојчинов има завршено факултет за физичка култура.Клубот продолжува да се екипира со

Рејтинг на корисник: 5 / 5

Активна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвезда
На собранието на ФК Кожуф кое се одржа на 29.01.2018 година, ФК Кожуф доби ново раководство.Управниот одбор се прошири од пет на единаесет члена, се избра нов Надзорен одбор и нов претседател.За нов претседател на клубот е избран Александар Ефтимов, поранешен фудбалер на ФК Кожуф, пред да биде

Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
                Кожуф денес патува во Нов Дојран каде ќе го одигра вториот контролен натпревар против екипата на Кит-го.Напреварот почнува во 14.30 часот.Деталите од самиот натпревар ќе ги објавуваме на ФБ страната на клубот.

Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
ФК Кожуф на стартот на подготвителните натпревари поразен во Кочани од екипата на Осогово.По многу тежок терен за игра во изедначена борба победи посреќниот.Во првото полувреме повеќе од играта имаше екипата на Осогово, но тоа беше на средината на теренот без некоја посериозна шанса за

Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
       ФК Кожуф во одлична атмосфера ги реализира подготовките за пролетниот дел од првенството.И покрај напорните претпладневни и попладневни тренинзи кои се реализираат на градскиот стадион , денес имаше мала свеченост пред попладневниот тренинг, играчите и стручниот штаб го изненадија