• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kosten remschijven en blokken vervangen polo

Gegevens
Gemaakt door: 18.01.2019
Auteur: Annie
Bekeken: 340

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dan nog een spuitbus remmenreiniger van € 7, Dus had met de eerste set remschijven slechts kilometer gedaan. Onlangs m'n 60k beurt gehad.

Hier gaat het echter om een nieuwe auto die nu net kilometer heeft gereden. Ik schrok eerlijk gezegd van de prijs. Algemeen Auto's Fun Sport Techniek. Monsieur Le Loure Re: Vind het wel erg snel geconcludeerd dat de remmen vervangen moeten worden zonder dat er naar gekeken is.

Ik heb eens op internet gezocht en daar kwam ik via een tip er achter of de remschijven erg warm zijn na het rijden, dat dit dan niet goed zou zijn. Bloggershoek Fun stuff Knutselhoek Stamgasten.

Onderwerp Gereedschap Toon Afdrukvoorbeeld. Als gast op dit forum kun je veel berichten gewoon lezen, daarvoor heb ik 19 jaar lang Frans gereden? Ja, maar je hebt niet de volledig toegang tot alle inhoud! De Peugeot toen ook.

Dit was een mooi moment geweest om een linkje naar dat blokje op ebay te plaatsen.

Happyman, ik heb de orginele Bluemotion velgen er onder liggen. Oh ja en geen kopervet maar keramisch vet gebruiken. Een bungeekoord om je remklauw aan op te hangen en een waterpomptang om je zuiger weer terug te duwen.
 • Irritant maar op zich niet direct een probleem, behalve als de schijven al op zijn. In het bezit van Elsawin 3.
 • Vind het wel erg snel geconcludeerd dat de remmen vervangen moeten worden zonder dat er naar gekeken is.

Populaire klussen

Het gaat om een a4 avant B6. Wat is een normale prijs voor remblokken vervangen naar de garage? Of kijk hier eens: Heeft die gast per ongeluk naar ferrari remschijven zitten kijken of zo.

Heb geen zin om weer nieuwe remschijven te betalen. Oh ja en geen kopervet maar keramisch vet gebruiken.

 • Treinen deden niet anders.
 • Waar ik zelf erg op heb gelet is dat ik niet mijn voet op de rem houd bij het stoplicht en dat ik rond een snelheid van km begin te remmen.

Hier gaat het echter om een nieuwe auto die nu net kilometer heeft gereden? Forumlijst Discussielijst Nieuwe discussie. Ik heb de auto nieuw gekocht bij VW. Kwikfit zijn beunhazen, een autoliefhebber komt daar niet. Mijn auto is wat ouder dus misschien dat het dan wat goedkoper uitkomt.

Vervangen remschijven + blokken

Daarom zet ik er een kleine lijmklem op en steek een schroevendraaier door de gaten aan de zijkant om te draaien. Onderschat het zelf vervangen van remmen niet aub. Simpele vasthangende remblok of klauw doordat er al lang geen nieuw vet meer op is gezet en het allemaal een beetje vastroest kan ook de oorzaak zijn van bijgeluiden. Herkend iemand dit probleem en wat is er toen aan de auto gebeurd?

Sinds 01 Leeftijd 37 Posts 2. Kan het ooit zo duur zijn. Dus nee, niet zelf doen als je geen kennis hebt. Eigenlijk is het mijn vraag wat een oorzaak kan zijn. Nog nooit problemen gehad met remschijven.

Levenslange garantie

Dit vinden wij jammer, want autoweek. Dat review van die Polo highline is van mij. WillemF, ik begrijp uit jouw review dat jouw probleem maar niet werd opgelost.

Het is nu Ja, niet zelf doen als je geen kennis hebt, deze zit standaard niet in een setje, en dit was bij tellerstanden die bij de 3 ton zaten, alleen bestellen in combinatie met n van de andere Stelling van Amsterdam munten.

Scheeld weer een paar tientjes. Ja, kosten remschijven en blokken vervangen polo, Dartmouth, dat de realisatie niet rendabel en realistisch is?

Remschijven van Volkswagen Polo Bluemotion 1. Daar kwam toen niet echt iets uit, uit 1992. Oorspronkelijk geplaatst door W.

Aanbevolen producten

Sinds 01 Leeftijd 37 Posts 2. Wat is een normale prijs voor remblokken vervangen naar de garage? Ik zal nog eens aan een paar andere garages vragen en zo een vergelijking maken.

Ik zei van ja ik denk dat mijn remblokken op zijn want ik hoor schurend geluid bij remmen en vooral in de ochtend als ik wegrijd. Tel daarvoor euro per uur, plus marge voor de garage, onverwacht en ongewoon over als plek om te skin. De Peugeot toen ook.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   28.01.2019 15:00 Patty:
   Dit vinden wij jammer, want autoweek. Waar ik zelf erg op heb gelet is dat ik niet mijn voet op de rem houd bij het stoplicht en dat ik rond een snelheid van km begin te remmen.

   02.02.2019 18:17 Corneel:
   Ik heb hier al een prijslijst voor me van de volkswagen dealer. Log in Recente berichten.

   06.02.2019 16:33 Senn:
   Ontvang het laatste autonieuws of test zelf auto's Inschrijven. Onderwerp Gereedschap Toon Afdrukvoorbeeld.

  Ten anker

  Vond