• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Italiaans restaurant in hoevenen

Gegevens
Gemaakt door: 18.01.2019
Auteur: Elvire
Bekeken: 206

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Toujours des repas excellents! Vivement le prochain voyage!

Zelden zo'n vriendelijke en dienstvaardige bemanning meegemakt! De overnachting in Ljubljana zou een lange rit vermeden hebben. Bij het terugkomen van familie in het binnenland is de zender een welkom thuis als we de zee naderen. Bedankt voor Uw programma! Ze was ook zeer goed op de hoogte van de geschiedenis van Kroatië en elke dag leerden we wel iets bij van haar.

Proficiat aan het team!. Home Beoordelingen van onze klanten Beoordelingen van onze klanten Alle evaluaties hieronder zijn enkel schilderijen dikke dames marktplaats mensen die met ons hebben gereisd?

En ook hoort men terug veel vergeten songs. Voor de rest hebben wij niks dan lof, italiaans restaurant in hoevenen. Nog is ne dikke Merci. De anderen gidsen onderweg heel professioneel en goed.

  • Vooral een uitstekende gids; Nikos wist over alles uitgebreid te vertellen op een aangename manier en met zeer verzorgd taalgebruik. Alvast bedankt om te vernemen dat we luisteraars in Canada hebben.
  • Ik wed dat er velen zijn die van dezelfde mening zijn. Diner en bediening in het restaurant van Villa Itria was niet zo goed.

89 restaurants gevonden in Ekeren (en Antwerpen)

Boot opmerkelijk in orde, goede bediening en netheid! Hartelijke groeten uit Berlijn K - P P. Eindelijk tijd gehad om Radio Minerva eens te luisteren dankzij een persoon die het aanraadde en ben totaal over de top!

De reis was helemaal in orde! De samenstelling van de muziek, riep mooie en soms pijnlijke herinneringen op en ook de gelukkige en blije momenten in een mensenleven en zelfs gevoelens van troost.

Zeer goede restaurants, alles zeker voldoende, zowel eten als dranken. We genoten zo van zijn muziek en keken altijd uit naar zijn programma's, zo'n mooie muziek en altijd een grappig woordje.

  • Indien mogelijk had ik zelfs vóór 22 u eens een paar stevige ouderwetse muzikale Rock-and rolls en boogie woogie’s gehoord. Groetjes van over t water.
  • Blij dat ik dit te weten ben gekomen dank je wel Jan.

De eerste kennismaking met deze formule is een openbaring voor ons. Doe zo verder want Minerva is belangrijk voor Antwerpen. Heel interessante mooie reis met verschillende afwisseling van natuur italiaans restaurant in hoevenen cultuur.

Of worden zij niet meer geteld. Ik heb net geluisterd naar het afscheidswoord van Swa.

Openingstijden

Perhaps someone up there can help me find out the name of the singer and the song. Radio Minerva moet blijven hij is een begrip voor Alle senioren nostalgie ,een stuk uit mijn dagelijks leven!!!

We hebben ons geen moment verveeld. Radio Minerva is zoals de lichtjes aan de Schelde maar dan de muziek aan de Schelde, onmisbaar dus.

Doe aub verder hoe dan ook. Gisteren weer genoten van de fijne muziek in de platenbazaar van Marc Gerard, italiaans restaurant in hoevenen. Ik ben zeker fan. En wij wensen aan alle medewerkers van de studio en ook hen die werkzaam zijn in het caf waar wij al vele aangename en lekkere uren doorbrachten een heel gelukkig en gezond toe! Het nieuws dat deze unieke radio je vindt geen zelfde radio in onze benelux zou kunnen verdwijnen breekt er spontaan angstzweet bij me uit.

Voor de rest hebben wij niks dan lof. Reis dis kan aanbevolen worden.

Ontdekking Van Kroatië

Zeer goed, bekwaam en vriendelijk! Zeer goed ontvangst op het boot! Ik steun Radio Minerva: Terwijl ze zo haar best deed. Gruss an das ganze Minerva Team.

Ik zou zo graag een liedje voor hem aanvragen. Prima gids nederlandstalig Italiaans restaurant in hoevenen eveneens foodtour engelstalig. Zoals hij is er maar 1. Positief over de hele lijn, italiaans restaurant in hoevenen. Met deze mijn uiterste waardering voor Swa Theuns? We gaan Staf zijn mooie muziek missen. Manon is een supergids. Hoe kunnen ze daar in Brussel ook maar overwegen om de vergunning niet te verlengen. Vanmiddag de knappe top beluisterd en hopelijk volgt hiervan snel een CD.

Belgisch restaurant te 2940 Hoevenen

Vooral popcorn maakt me ontzettend happy! Doe vooral zo voort! Het verblijf in Monreale mocht een halfuurtje langer geduurd hebben om op eigen initiatif toch mag iets meer te kunnen bezoeken! Les repas sont délicieux et très belle présentation, propreté partout.

Un trs grand merci notre directrice de croisire Antonia pour son sourire et ses explications. Wij hebben ervan genoten. Ook aan de kust en op vakantie in de Duitse Eifel zeer goed live te beluisteren.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0