• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe is het weer vandaag in roermond

Gegevens
Gemaakt door: 18.01.2019
Auteur: Hennie
Bekeken: 538

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De zuidwesten- tot westenwind is matig in het binnenland en vrij krachtig in de kustgebieden. Dat is 13 minuten langer dan vorige week. Het waait stevig en in de namiddag en avond valt regen.

Het blijft vandaag bewolkt maar droog in Roermond. Op de Wadden waait het hard windkracht 7. Vannacht koelt het af tot 6 °C en is de wind matig, windkracht 4. Duizenden bezoekers weten ieder jaar de weg te vinden naar deze tweedaagse markt.

Home » Bezoeker » Evenementen in Roermond. De route start bij het Theater- hotel de Oranjerie, Kloosterwandplein te Roermond. Bewaard Er zijn nog geen plaatsen toegevoegd.

Blijf op de hoogte. Er is veel bewolking en vooral het noordoosten maakt kans op een beetje motregen. Uit alle windstreken komen vertellers en poppenspelers naar Roermond om een bruisend weekend vol poppentheatervoorstellingen en verhalen te verzorgen. Er trekken felle buien over het land met kans op natte sneeuw, hagel en een klap onweer. Vertelfestival en poppentheater Roermond  Jaarlijks vindt in de pandtuin bij de Rattentoren het vertelfestival hoe is het weer vandaag in roermond poppentheater plaats!

Weerplaza weerwidgets Gratis Weerplaza weerwidgets voor op je eigen site. Ook in de kerkdorpen van Roermond staan jaarlijks kermissen?

Tussen de buien door is ruimte voor zonnige momenten. Het weer nu in Roermond. Ook zijn er widgets voor activiteitenweer en de buien- en regenradar.
 • Morgenochtend begint de dag bewolkt en is de temperatuur ongeveer 6 °C. De jaarlijkse Nationale herdenking van de Nederlandse militairen die tussen en in de toenmalige overzeese rijksdelen Nederlands Oost-Indië en Nieuw Guinea hun leven hebben gegeven.
 • Laatste kwartier zo 27 jan Zondag kan het in de vroege ochtend regionaal matig vriezen en wordt het overdag niet warmer dan graden.

Het weer de komende 48 uur

Volg Weerplaza Blijf op de hoogte Meld je aan voor onze gratis weermail. Weerbericht lange termijn De komende dagen wordt het geleidelijk minder bewolkt en is de kans op regen hoog in Roermond. Nieuwe maan ma 4 feb Vertelfestival en poppentheater Roermond  Jaarlijks vindt in de pandtuin bij de Rattentoren het vertelfestival en poppentheater plaats.

Afhankelijk van het soort evenement heeft u een vergunning nodig, of kunt u volstaan met een melding. De wind is dan zwak tot matig. Donderdag ochtend neemt de buienkans toe.

 • Het weerbeeld bestaat uit zonnige perioden en wolken. Duizenden bezoekers weten ieder jaar de weg te vinden naar deze tweedaagse markt.
 • Het is overal bewolkt en de maxima komen uit op graden. Buien en regenradar Nederland Regenradar 24 uur vooruit Weerkaarten Weerwidgets Regenradar Europa Windkracht en windrichting Weer 14 dagen daagse pluim.

Morgen wordt het onstuimig. In Limburg vindt het festival plaats op de Markt in Roermond. Tussen de buien door is ruimte voor zonnige momenten. Inwoner Ondernemer Bezoeker Bestuur en organisatie.

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag.

Vooruitzichten

Ook worden er diverse rondleidingen en activiteiten georganiseerd. In het hele land is kans op gladheid door bevriezing van natte weggedeelten. Volg Weerplaza Blijf op de hoogte Meld je aan voor onze gratis weermail.

De route start bij het Theater- hotel de Oranjerie, Kloosterwandplein te Roermond.

Onder de titel Roermond Swingt. Dat is 13 minuten langer dan dating sites in the netherlands week. Roermond is een bruisende evenementenstad. Hoe is het weer vandaag in roermond kwik stijgt naar 8 9 graden en daarmee is het zacht voor de tijd van het jaar.

De kans op motregen is het grootst in het noordoosten. Ook worden er diverse rondleidingen en activiteiten georganiseerd. Naast het festival is er ook een grote Mondiale markt en diverse activiteiten.

Weerbericht Nederland

Ook in de rest van het land neemt de kans op een enkel licht buitje toe, maar veel plaatsen houden het droog. Meer informatie over het aanvragen van een vergunning Hieronder vindt u een overzicht van evenementen die regelmatig meestal jaarlijks plaatsvinden in Roermond.

Vrijdag ochtend vroeg is het koud met in vrijwel het hele land lichte vorst. Het waait stevig en in de namiddag en avond valt regen. Normaal wordt het halverwege januari graden.

Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer. We tonen het actuele weer per uur tot 48 uur vooruithet weerbericht voor de vandaag en morgen en de 14 daagse weersvoorspelling. Evenementen in Roermond Roermond is een bruisende evenementenstad. Meld u dan nu aan voor onze e-mail nieuwsbrieven Buurtpost en Roermondpost. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen die regelmatig meestal jaarlijks plaatsvinden in Roermond, hoe is het weer vandaag in roermond.

Het blijft vandaag bewolkt maar droog in Roermond! Weerbericht lange termijn De komende dagen wordt het geleidelijk minder bewolkt en is de kans op regen hoog in Roermond.

In Limburg vindt spullen voor in huis kopen festival plaats op de Markt in Roermond.

Het wordt ijskoud in de Alpen

U bevindt zich hier: Onder de titel Roermond Swingt! Het waait stevig en in de namiddag en avond valt regen. In de kustgebieden waait het hard 7 Bft.

Inwoner Ondernemer Bezoeker Bestuur en organisatie. Het weerbeeld bestaat uit zonnige perioden en wolken. De kustprovincies maken kans op wat lichte regen of motregen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.01.2019 06:28 Latife:
   De route start bij het Theater- hotel de Oranjerie, Kloosterwandplein te Roermond. Ook in de kerkdorpen van Roermond staan jaarlijks kermissen.

  Ten anker

  Vond