• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wok restaurant krimpen aan de ijssel

Gegevens
Gemaakt door: 17.01.2019
Auteur: Cloë
Bekeken: 704

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

All bistro restaurants in Krimpen aan den IJssel. Op dit adres zit nu: Goedkoper dan voormalig Le mandarin.

Een kok achter de wok waar niks vanaf kon wat maar op een glimlach leek Van Utrechtweg Krimpen aan den IJssel. Ook op een maandag geweest. De Korf 39 Krimpen aan den IJssel. Al met al vond ik het ten opzichte van vorig jaar sterk achteruit gegaan. Bezocht zondag 27 april. Sport- en Eetcafé De Boog.

Nu we er hebben gegeten weet ik zeker dat we er nog eens terug gaan. Raadhuisplein 58b Krimpen aan den IJssel. Characteristics Order online 10 Reserve online 19 With photos 6 With reviews IJs en koffie na, het was allemaal prima verzorgd. Waalstraat 2 Krimpen aan den IJssel. Esther Roth checked in to WokTheater.

Genoeg om lekker te kunnen eten. Wij komen vaker bij dit restaurant. Waardzicht 1 Krimpen aan den IJssel.

Contactgegevens

Geen feestelijk toetje, geen korting o. Om nog een pluspunt te noemen, de bediening was erg vriendelijk en goed. Open on sunday Prijs kwaliteit erg goed. Op een maandag geweest. Waardzicht 1 Krimpen aan den IJssel. Tuinstraat 27 Krimpen aan den IJssel.

We konden geen adem meer krijgen omdat de hele tent blauw stond van de rook. All Indonesian restaurants in Krimpen aan den IJssel. We hebben met z'n allen genoten van het eten en het is zeker aan te bevelen. Lekker uiteten met Amber Rachel en mijn mannetje. February 26, wok restaurant krimpen aan de ijssel, Krimpen aan den IJssel.

Featured restaurants located in Krimpen aan den IJssel

All Greek restaurants in Krimpen aan den IJssel. Hier gegeten van de week. Theo, Afgelopen vrijdag met 31 personen gegeten en gedronken. Wij hebben nog twee keer teruggebeld en na ruim anderhalf uur zijn wij maar zelf iets gaan koken en hebben de bezorger uiteindelijk weggestuurd.

Restaurant Malakka Chinese Restaurant. De Korf 39 Krimpen aan den IJssel. P in drie uur is echt niet profiteren van een eenhoudsprijs!!. Theo, Afgelopen vrijdag met 31 personen gegeten en gedronken. Het rook in het restaurant naar spiritus en toen ik ging afrekenen rook je een riool lucht.

Places near Krimpen aan den IJssel with restaurants

Kortom ons zie je daar nooit meer!!! De hele toko zou wel eens een opknapbeurt kunnen gebruiken, oude stoelen zaten voor geen meter, als je de gordijnen bekeek daar kon je soep van koken. Zoutsteen Een sfeervol en veelzijdig Fusion restaurant.

Lekker uiteten met Amber Rachel en mijn mannetje.

Nu we er hebben gegeten weet ik zeker dat we er nog eens terug gaan? Goedkoper dan voormalig Le mandarin. De volgende verjaardag vieren wij wel ergens anders: May 10, Krimpen aan den IJssel. Eten was koud en weinig knutselen met nespresso capsules. All Hamburger restaurants in Krimpen aan den IJssel. Stad en Landschap 19 Krimpen aan den IJssel.

Gevonden restaurants

July 26, · Krimpen aan den IJssel ·. Near the woods 1. De rijstkorrels waren hard en droog. De koks kijken alsof ze naar een stuk poep in de porseleinen pot aangluren.

Deze keer lieten wij het bezorgen. English Nederlands - Dutch English - English. Kwaliteit was redelijkgeen korting o.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0