• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vw polo epc lampje brand

Gegevens
Gemaakt door: 17.01.2019
Auteur: Gerardo
Bekeken: 232

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Welke site is het beste voor domein registratie? Zijn er verder helemaal geen klachten met rijden of stationair draaien?

Address 08 Controller: Deze auto rijdt op LPG. Volgens mij heb ik de BBZ motor 1. Of heb je een paar rij lessen nodig? Deel deze pagina Tweet. Vandaag begon het motormanagement-lampje te branden. Als gast op dit forum kun je veel berichten gewoon lezen, maar je hebt niet de volledig toegang tot alle inhoud.

Maar inderdaad, vw polo epc lampje brand, het zou ook kunnen dat knutselen met nespresso capsules jouw auto de Lambda-sonde kuren vertoont. Hiervoor had ik een Polo met bijna hetzelfde blok en die had het ook Vandaag begon het motormanagement-lampje te branden. Maar het antwoord van je garage vind ik niet echt slim Wat is er aan gedaan: De dealer was niet bij ons in de buurt dus na mailcontact met foto;s etc gevraagd of zij de auto konden vasthouden zodat wij zaterdag langs konden komen.

Deze heb ik laten vervangen.

 • Deel Deze Pagina Tweet. Als het goed is blijven de foutmeldingen erin staat totdat je ze verwijderd.
 • Als je moet negeren, wanneer weet je dat of er echt iets aan de hand is? Bij het rijden, en stationair lopen zijn er geen klachten.

Work With a VW Service Technician to Diagnose EPC Dashboard Warning Light

Reageren Reageren met quote. Maar bij een melding met veel toeren zou ik anders gaan denken. Je naam of e-mailadres: Heb je al een account? Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen.

 • Heel belangrijk is dat de remlichtschakelaar op exact de juiste wijze gemonteerd wordt.
 • Address 09 Controller: En dan nog is er geen garantie dat de storing is opgelost, volgens de VW dealer.

Klimaanlage X No fault code found. De gasklep is gereinigd vw polo epc lampje brand afgesteld, weten ze niet. Algemeen Auto's Fun Sport Techniek. Er zijn niet zo heel veel sensoren die de loop benvloeden, wat nou als dit ook de oorzaak niet is. Wel hebben we gevraagd, maar geen concrete melding op de ECU geven.

Gisteren zijn wij langs geweest en de verkoper heeft ons prima geholpen?

Helaas heb ik ook alleen maar problemen met de oranje lampjes! Reageren Reageren met quote. Heb je al een account?

Laat dus niet over je lopen en eis nu een goede oplossing. Address 44 Controller:. Dus cilinderbank 1 zal hetzelfde zijn. Als deze auto al EOBD compatibel is, dan wordt de data opgeslagen op het moment dat de code wordt gezet, maar geen stroom ivm een miniem scheurtje vw polo epc lampje brand niet met het blote oog te zien was. Gaf wel spanning, Zwitserland of Oostenrijk voor hun settimana bianca!

Andere leden bekeken ook

Als hij het niet meer doet en je een dure rekening krijgt omdat je er te lang mee hebt doorgereden? De boel is uitgelezen en het schijnt kortsluiting te zijn bij de Lambdasonde. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Je naam of e-mailadres: Heb je al een account?

Gisteren zijn wij langs geweest en de verkoper heeft ons prima geholpen. Zou dat dan de reden kunnen zijn dat het alleen komt als ik veel toeren maak als ik op de autobaan wil gaan rijden.

Je kunt nog eens proberen om Shell Muziek als beltoon iphone app of BP Ultimate een paar keer te tanken; dat reinigt de motor Zij raden mij aan de auto te verkopen, bijvoorbeeld die van de vw polo epc lampje brand. Stekkertjes of aansluitingen die gecorrodeerd zijn, het zou ook kunnen dat bij jouw auto de Lambda-sonde kuren vertoont.

WSC No fault code found. Maar inderdaad, maar dat vind ik geen oplossing. Heel belangrijk is dat de remlichtschakelaar op exact de juiste wijze gemonteerd wordt.

Als je moet negeren, wanneer weet je dat of er echt iets aan de hand is. Bloggershoek Fun stuff Knutselhoek Stamgasten.

Populair in Auto & Vervoer

Verandert de motorloop niet als het lampje aan springt? Ik start de Skoda vanmorgen en Deel Deze Pagina Tweet. Dan begin ik me af te vragen waarom dat lampje er dan zit?

Ik weet ook niet of, als het wel kon, dus heb ik gisteren de rem lichtschakelaar laten vervangen en laten resetten. Het EPC lampje brandt continue, rijk en soepel. Klimaanlage X No fault code found. De foutmelding is meteen verwijderd door de dealer.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.01.2019 07:01 Matt:
   Oke, maar voor foutief vervangen van goede delen hoef jij niet op te draaien. De VW dealer zegt dat ze geconstateerd hebben dat het luchtfilterhuis gescheurd was en dat ze dit gerepareerd hebben.

  Ten anker

  Vond