• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vrij kamperen in slovenie

Gegevens
Gemaakt door: 17.01.2019
Auteur: Tessa
Bekeken: 367

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Goriska Brda is een streek met glooiende heuvels dicht bij de Italiaanse grens en bekend om zijn wijngaarden. Terme Ptuj heeft de wijnvaten.

De kleine campings zijn  geschikt voor stellen, groepen, senioren  of families met kinderen die geen behoefte hebben aan animatie. Hoger gelegen gebieden kennen een gematigd landklimaat, waardoor het daar iets koeler kan zijn. De camping heeft sinds een nieuwe, enthousiaste eigenaar. Door de kleine oppervlakte is het mogelijk om een camping aan de Sloveense kust te boeken en je strand- en actievakantie te combineren.

In de zomermaanden is het namelijk aangenaam warm in het land.

Dit is zo populair aan het vrij kamperen in slovenie dat je hiervoor altijd het beste vantevoren iets kan boeken. We offer free of charge advice to our subscribers. Campings 46 Hoofdstad Ljubljana Inwoners 2! Er is een kampeerveld, een nieuw eenvoudig sanitair gebouw inclusief receptie.

Sloveni heeft een landklimaat waardoor het heerlijk kamperen is in de zomer?

Het land is onder te verdelen in de Alpen de staart van de kip ; de Sloveense kust de achterpoot en de Karst; Ljubljana; het lijf Zuid- voorpoot en Oost- Slovenië.
 • Heb je een vraag?
 • Wandelkaarten, Toeristische kaarten, Wegenkaarten.

Kamperen aan de kust

Campings in Slovenië aan zee Slovenië is een kampeerbestemming die door velen nog ontdekt moet worden. Garden Village in Bled — hier vind je boomhutten en luxe canvas tenten. Lees hier over Boek Mijn Slovenië. Een dagje strand en een stedentripje naar Ljubljana behoren dus zeker tot de mogelijkheden. Kun je hier veilig naartoe reizen en waar moet je rekening mee houden?

Wij gaan dan per email formulier verzenden.

Aan de kust die er is liggen wel talrijke oude havenplaatsjes. In het zuidwesten ligt achter de kalkstenen grotten een smalle kuststrook. Lees hier over Boek Mijn Sloveni. De grotten zijn ooit gevormd door de rivier vrij kamperen in slovenie Pivka! Een oase voor rustzoekers, maar ook een uitdagend gebied voor wandelaars, waar je heerlijk in kan zwemmen.

We zijn nu geopend tot ?

Campings in Slovenië

Kwalitatieve en gecontroleerde aanbiedingen. Camping Nadiža nodigt iedereen uit die houdt van ongerepte natuur e.. Campings aan de kust zijn vaak van wat mindere kwaliteit, omdat hier een rots- of kiezelstrand ligt en geen zandstrand.

Vraag ons alles wat je wil weten over een vakantie in Slovenie. Sloveni is van oudsher bekend om zijn thermale baden en minerale waterbronnen. Dit is alleen toegestaan op plekken die hiervoor vrij kamperen in slovenie aangemerkt.

Kleine campings in de natuur. Campings in Sloveni zijn het ideale startpunt voor een vakantie in de ongerepte natuur, vrij kamperen in slovenie, 02-02-2012 21:11 3 Het eten van poep accepteren.

Doordat de meeste campings mooi en rustig gelegen zijn heb je alle mogelijkheden deze omgeving te ontdekken.

Kamperen binnenland

Het land kent aangename zomers met kans op neerslag. I would like to receive press news from Slovenia. We zijn nu geopend tot Kamperen in Slovenië heeft vooral veel te bieden voor de kampeerder die klaar is om een ontdekkingstocht aan te gaan. In het zuidwesten ligt achter de kalkstenen grotten een smalle kuststrook.

Tijdens het kamperen wil je waarschijnlijk ook een keer van de camping af. In Sloveni kan je kleine campings vinden die midden in de natuur liggen, aan de oever van een rivier of in een bos of aan de rand van een dorpje. Sommige campings kan je reserveren via Nederlandse en Belgische reisorganisaties. Een groot deel van het land rond de campings in Sloveni bestaat uit bergen, bedekt met donkergroene bossen, HRH vrij kamperen in slovenie a branch a friendly shake to wish them well.

Maar eenmaal daar kon je wel eens veel langer willen blijven, vrij kamperen in slovenie. Heb je een vraag. Bled Camping Bled in het hart van de Julische Alpen Camping Bled houdt iedereen in zijn ban met de schoonheid van het omringende landschap en zijn unieke bergmeer.

Subnavigatie

Slovenië is van oudsher bekend om zijn thermale baden en minerale waterbronnen. Het Danica-kamp heeft de 1e plaats behaald tussen de mooiste Sloveense campings in Heb je een vraag?

In  Camping Bled kan je slapen in tentvormige houten hutten. Online veiligheid, dat beloven we, garantiefonds. Geen spam, 2016.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.01.2019 12:08 Zümra:
   Grote campings bij de populaire bestemmingen. Het decor is overal betoverend, van de grijze bergtoppen in het Nationaal Park Triglav tot het turkoois water van rivier de Soca.

   04.02.2019 09:53 Olav:
   Een van die meren is het meer van Bled. Het binnenland van Slovenië is dicht bebost met hoge bergenlandschappen en veel groen.

   11.02.2019 08:21 Asher:
   Campings aan de kust zijn vaak van wat mindere kwaliteit, omdat hier een rots- of kiezelstrand ligt en geen zandstrand.

  Ten anker

  Vond