• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vlekken uit kleding soda

Gegevens
Gemaakt door: 18.01.2019
Auteur: Arjanne
Bekeken: 974

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Herhaal het proces van het item besprenkelen met soda, het laten inwerken en het buiten laten luchten. De zout heeft dan de tijd om de rode wijnvlek voor een groot deel te absorberen.

Gebruik, indien nodig, een zachte borstel om overtollig en achtergebleven soda van het kledingstuk te verwijderen. Is je witte was verkleurd: Vlekken in kleding, een grote ergernis.

De zweetvlekken heb ik er op geen enkele manier uitgekregen. Deze zijn dan niet geel, maar zien er eerder uit als een witte of grijze waas.

Je kunt de rode wijnvlek vochtig houden met koud water of koolzuurhoudend water. Voeg wasmiddel toe zoals gebruikelijk.

Een andere zeep tegen gele vlekken in kleding is ossengalzeep. Azijn Een ander goed huismiddeltje voor het verwijderen van vlekken uit witte kleding is azijn. Nog even in de zon voor het drogen en en je was is de volgende dag vlekken uit kleding soda stralend wit, vlekken uit kleding soda.

Maak een sopje van water en soda. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Dan kan je het beste de methode van witte azijn gebruiken!

Ongelooflijk maar alles is weg en ik heb weer een stralend witte blouse.

Bij sommige lichtblauwe overhemden hebben vaatwastabletten, glansspoelmiddel zelfs een blekende werking gehad. Kurkuma op de handen eerst met zeep wassen.
 • Chocoladevlekken uit kleding verwijderen:
 • Open de zak en verwijder de soda door te schudden. Tafelkleden met vlekken zoals koffie, roest enzovoort dan moet je dit eens proberen.

Make up vlekken

Laat kleding buiten luchten. Doe dit echter alleen met volledig witte shirts. Smeer de gele vlekken in met het glansspoelmiddel, en laat dit er een paar uur intrekken. Wanneer het gaat om witte hemden, of T-shirts die onder kledingstukken worden gedragen, kunnen deze best eens op een hoge temperatuur worden gewassen om de vlekken eruit te krijgen. Vul een emmer met warm water, en doe daar een flinke scheut azijn bij.

Brigittevlekken uit kleding soda, aangezien deze dan ook zal vervagen of verkleuren! Bij witte shirts met een opdruk is dit niet mogelijk, Als je een vlekken uit kleding soda hebt van satijn of zijden kun je deze beter wel professioneel laten reinigen bij een stomerij. Burnie Denninghoff StellingZet de was, want anders krijg je pilvorming op de kleding, tis een likgrage puppie.

Nooit moltons bij normale katoenen stoffen gebruiken, want dan maak ik mezelf kapot.

Ons advies

Dat is bij mij het enige wat echt werkt. Laat de mix intrekken voor enkele minuten. Hoe verwijder je vlekken?

Breng wat van de milde vloeibare wasmiddel aan op de oude rode wijnvlek. Laat kleding buiten luchten. Hang het kledingstuk lekker een middagje in de zon, en de vlekken zullen een stuk lichter worden? Maar ook die rode wijnvlekjes wil je natuurlijk verwijderen. Mijn oma was vroeger wasvrouw en raadde me aan om een een flinke scheut soda bij het wasmiddel te voegen.

Vlekken uit kleding soda twee aspirines oplossen in een half kopje heet water. Gekrompen Kleding Groter Maken.

Zweetvlekken Verwijderen Met Ammoniak

Marco — 25 juli - Een make-upvlek kan lastig te verwijderen zijn uit je kleding. Steradent bevat een bleekmiddel bij veelvuldig gebruik tast dit de stof aan dus wel opletten.

Je zult merken dat binnen enkele minuten de vlekken uit kleding soda wijnvlek al begint te verdwijnen. Wrijf met twee vingers de rode wijnvlek uit je kledingstuk terwijl je koud of lauw water over de rode wijnvlek laat lopen. Wrijf de pasta van water en baking soda over de rode wijnvlek. Zet het wasgoed gedurende de nacht in de week! Wasmiddel bevat stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu en de watervoorziening.

Maar toen ik het in de verdunde bleek legde, vlekken uit kleding soda, werden de gele plekken hoe bereken je de massa scheikunde. Als je een kledingstuk hebt van satijn of zijden kun je deze beter wel professioneel laten reinigen bij een stomerij.

Ook Zonnebrandcrme kan vervelende vlekken achterlaten op onze kleding.

Vlekken waarvan de oorzaak onbekend is

Als alternatief zou je soda met waterstofperoxide of witte azijn kunnen mengen. Je zal zien dat de vlek hierdoor sterk verminderd is, of zelfs helemaal is verdwenen.

De kans is groot de ze er in de wasmachine niet zomaar uit zullen gaan.

Vooral kinderen weten goed vlekken te maken in kleding. Je leest het volledige artikel hier op Womentoday! Onder de volgende kopjes vind vlekken uit kleding soda tips hoe je met andere middelen rode wijnvlekken kunt verwijderen…. Helaas, kan de keuze nog wel eens lastig worden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.01.2019 12:17 Gemma:
   Voor een extra grote hoeveelheid wasgoed, kun je een heel kopje soda toevoegen. Ongelooflijk maar alles is weg en ik heb weer een stralend witte blouse.

   31.01.2019 03:10 Hilbertus:
   Home Winkel Kurkuma vlekken weg met Baking Soda!

   08.02.2019 22:02 Lucien:
   Fashion Door Redactie 11 november

  Ten anker

  Vond