• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Verlengen vertalen in het engels

Gegevens
Gemaakt door: 17.01.2019
Auteur: Büsra
Bekeken: 101

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dutch Mijnheer de Voorzitter, de Commissie stelt voor de bestaande verordening te verlengen. Dutch De Commissie overweegt daarom die maatregelen met nog een jaar te verlengen. Onder uitzonderlijke omstandigheden kunnen de bevoegde autoriteiten deze periode verlengen tot maximaal 60 dagen.

Phryne, misschien moeten we ons verblijf verlengen. They want to extend the motorway right through here. Dutch Op dat moment kan de Commissie de Raad voorstellen het defensieve mechanisme te verlengen. Voorbeelden zien die extended bevatten voorbeelden met overeenstemmingen extend.

They're using a meteor-rock cocktail to prolong their near-death experience. Dutch Wij vragen dan ook de termijn te verlengen tot 1 januari

Dutch Het is hypocriet om EU-fondsen te gebruiken om het leven van gevaarlijke installaties te verlengen. They're using a meteor-rock cocktail to prolong their near-death experience. Voorbeelden zien die prolonging bevatten 33 voorbeelden met overeenstemmingen prolong. We have machines prolong a life that should end. Dutch Er zijn verlengen vertalen in het engels ingediend om deze te verlengen naar een jaar. Dutch Laat ik allereerst iets zeggen over de denkpauze en het verlengen daarvan.

Dutch Vijf jaar tot vijf jaar verlengen is natuurlijk onmogelijk, zoals u wel zult begrijpen. The essence of it can prolong the act of love. Dutch Het voorstel beoogt het huidige stelsel voor een nieuwe periode van drie jaar te verlengen.

Vertaling van contract, octrooi, jaarverslag, uitspraak, overeenkomst...

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. We have machines prolong a life that should end. Dutch Vijf jaar tot vijf jaar verlengen is natuurlijk onmogelijk, zoals u wel zult begrijpen. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. We should leave the arrangements as they are and in my opinion prolong them indefinitely.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Dutch Er zijn amendementen ingediend om deze te verlengen naar een jaar.

Dutch Het is hypocriet om EU-fondsen te gebruiken om het leven van gevaarlijke installaties te verlengen. Dutch Jaar in jaar uit in de gauwigheid een Raadsbesluit verlengen is geen verantwoorde aanpak! Voorbeelden zien die interval bevatten 14 voorbeelden met overeenstemmingen.

Dutch Het voorstel beoogt het huidige stelsel voor een rijn en vliet leiden telefoonnummer periode van drie jaar te verlengen.

I just went to renew my driver's licence. Hij wil het vredesverdrag tussen Frankrijk en Navarra verlengen. Dutch Laat ik allereerst iets zeggen over de denkpauze en het verlengen daarvan, verlengen vertalen in het engels.

Vertaling van juridische teksten en documenten in het Nederlands Engels Duits Frans Spaans...

We should leave the arrangements as they are and in my opinion prolong them indefinitely. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

Meer vertalingen in het bab.

Dutch Op dat moment kan de Commissie de Raad voorstellen het defensieve mechanisme te verlengen. Permissie om mijn dienst te verlengen. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "verlengen" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Prolong my life with steroid therapy Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen, verlengen vertalen in het engels.

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

"verlengen" vertalen - Engels

Ze nemen een meteoorsteencocktail om hun bijna-doodervaring te verlengen. They want to extend the motorway right through here. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

De Autoriteit kan deze termijn verlengen. Dutch Zij weten dat er momenteel onderzoek gedaan wordt naar het verlengen van het menselijk leven.

Voorbeelden zien voor de vertaling lengthen Werkwoord 24 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling renew Werkwoord voorbeelden met overeenstemmingen. We have machines prolong a life that should end. Dutch Collectieve uitgaven voor publieke dienstverlening verlengen ons leven, verlengen vertalen in het engels. Dutch Laat ik allereerst iets zeggen over de denkpauze en het verlengen daarvan. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden! Voorbeelden zien dating sites in the netherlands renewal bevatten 30 voorbeelden met overeenstemmingen.

Ook in de database

Voorbeelden zien die extending bevatten voorbeelden met overeenstemmingen extend. Dutch Laat ik allereerst iets zeggen over de denkpauze en het verlengen daarvan. Dutch Het voorstel beoogt het huidige stelsel voor een nieuwe periode van drie jaar te verlengen.

Vertaling van "verlengen" in Engels Bekijk ook:

Je moet z'n proeftijd minstens verlengen. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. The Authority may extend the said period.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   26.01.2019 13:30 Joram:
   I just went to renew my driver's licence.

   28.01.2019 21:59 Rohan:
   Niet vergezellen, wel mijn lidmaatschap verlengen. Voorbeelden zien die prolongation bevatten 17 voorbeelden met overeenstemmingen.

   06.02.2019 02:09 Queenie:
   Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

  Ten anker

  Vond