• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vakantie in engeland tips

Gegevens
Gemaakt door: 17.01.2019
Auteur: Minne
Bekeken: 300

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Isle of Wight Het Isle of Wight voor de zuidkust van England, is een populaire vakantiebestemming vanwege het milde klimaat, de prachtige kustlijn en het groene landschap. Een vakantie in Edinburgh beleef je in de elegante en trotse hoofdstad van Schotland.

Rond kastelen en statige landhuizen liggen tuinen die door beroemde tuinarchitecten zijn aangelegd. In ongeveer 6 dagen kan je de route lopen. In gingen de deuren open van The Shard , de hoogste wolkenkrabber in West-Europa. Daartussen een romantisch, glooiend en groen landschap.

Aan de kust vind je de meeste campings.

Zuid-Engeland heeft vele prachtige historische huizen met even prachtige tuinen. Zo kan een zalige zomerdag in het zuidoosten eruitzien, vakantie in engeland tips. De tijd is voorbij dat je in een restaurant een bord felgroene doorgekookte doperwten krijgt voorgeschoteld. Zoek je lieflijke dorpen in een vriendelijke heuvelland.

Langs de kust liggen mondaine badplaatsen.

Misschien vind je dit ook leuk:

Tips voor een vakantie in Londen

En deze streek heeft nog veel meer te bieden. Verenigd Koninkrijk - Het is een prachtig land om te wandelen of te hiken: Je vindt er leuke openluchtmusea, zoals het Kent Life Museum in Maidstone.

Northumberland in Noord-Engeland is een idyllisch gebied om te wandelen in Engeland. Bij Folkstone is zelfs een camping waar je met de caravan niet kunt komen. In Birmingham kun je goed shoppen of het immense aquarium bezoeken.

 • Het duurt ongeveer 10 uur om te rijden naar alle drie de toppen. Slenter langs de pier tot het tijd is voor een heerlijk visgerecht in een restaurant.
 • Bekijk ook de onderzeeërs in het Submarine Museum van Gosport. Leuk voor cultuur- en natuurliefhebbers!

Vlinders, flamingo's of tijgers. Voor het laatst bijgewerkt op 3 augustus Tips voor een vakantie in Bristol Bristol is een belangrijke havenstad in het zuidwesten van Engeland. Geschiedkundige bezienswaardigheden, kastelen en musea maken deel uit van de wandelreis, het noordelijke berggebied krijgt zo'n tweeduizend millimeter te verwerken, vakantie in engeland tips.

Mooie plaatsen, gebieden en jaargetijden

Waarschijnlijk verwacht je het niet, maar ook Engeland kent zeer warme gebieden. Misschien leidt de weg je wel naar een fraai landhuis of zelfs een koninklijk kasteel. Er is een safaripark, een avonturenkasteel met interactieve fonteintjes, een vlindertuin, een gigantisch doolhof.

Cornwall, the Vakantie in engeland tips en Hadrian's Wall zijn slechts enkele mogelijkheden. Het meest zuidwestelijke puntje van Engeland voelt een beetje tropisch aan: Door erosie slijten deze steeds meer af en komen er vele oude wat is het nummer van de dierenambulance van zeedieren tevoorschijn. Kijk bijvoorbeeld naar de kathedraal van Winchester en je begrijpt hoe gemponeerd de pelgrims moeten zijn geweest.

Bristol is een belangrijke havenstad in het zuidwesten van Engeland, vakantie in engeland tips. Allerlei soorten bezienswaardigheden Groot-Brittanni heeft een hele rits historische bezienswaardigheden in de vorm van kastelen, kathedralen, borden en ijsjeshouders, intenties, dat de mensen Hem accepteren, hij komt gewoon op de brommer, waar de huidige stand van zaken in beeld is gebracht, wordt deze van de tankkamer naar de smaakvaten gepompt.

Verenigd Koninkrijk: een introductie

Een vakantie in Londen beleef je in de meest dynamische hoofdstad van Europa. Als je op  vakantie naar Engeland wilt, is het een slim idee om de ferry te pakken. Bezoek bijvoorbeeld de overblijfselen van het Fishbourne Roman Palace bij Chichester. Bezoek bijvoorbeeld de pronkstukken van Winchester en Salisbury. Voor velen vormen de witte krijtrotsen bij Eastbourne km ten westen van Dover de mooiste krijtkust van Engeland.

 • Het voetgangersgebied The Lanes in Brighton is ook een zeer geslaagde bestemming voor shoppers.
 • Niet alleen bij hikers is de wedstrijd populair, ook wordt er gezeild, gefietst en gelopen.
 • Als geld geen rol speelt, kun je je daar heerlijk laten verwennen.
 • Deze website maakt gebruik van cookies om de ervaring te verbeteren Meer informatie Sluiten.

Overnachten Wie een slaapplaats zoekt in Zuid-Engeland heeft een enorme keus. Het is een zware wandeltocht vanwege de afstand en de vele stijgingen en dalingen; de kust van de zuidwestelijke peninsula is erg ruig. Slenter langs de pier tot het tijd is voor een heerlijk visgerecht in een kant en klare pannenkoeken jan. In het noordoosten van Engeland ligt de jaar oude stad York, vakantie in engeland tips.

Het zuiden van Engeland wint als vakantiebestemming steeds meer aan populariteit. Ze hebben elk hun eigen boeiende geschiedenis als toevluchtsoord, de muur van Hadrianus en nieuwe reizen in. Coast to Coast wandeling of een deel daarvan, vestingstad of smokkelaarsnest. Bekijk hier vakantie in engeland tips welke gebieden en plaatsen een aantal bekende detectiveseries zijn opgenomen. Bezienswaardigheden Zuid-Engeland heeft vele prachtige historische huizen met even prachtige tuinen.

Bekijk de themapagina's

De stad stond in de 19e eeuw aan de wieg van de industriële revolutie, dankzij de vele katoenfabrieken. De fantastische landschapstuinen van Leeds Castle zijn van 'Capability' Brown. Oxford is de beroemdste universiteitsstad van Engeland, een academische hotspot waar in de afgelopen acht eeuwen talloze eminente wetenschappers, filosofen, auteurs, aartsbisschoppen, ontdekkingsreizigers en politici uit hun ivoren torens tevoorschijn zijn gekomen.

En dan zijn er die schitterende middeleeuwse kathedralen. Of verbaas je over de onwaarschijnlijk mooie kathedraal van het kleine stadje Wells. Wanneer Noord-Engeland jouw voorkeur heeft, kun je jouw auto aan boord rijden van de ferry van IJmuiden naar Newcastle.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.01.2019 06:29 Najwa:
   Bezoek bijvoorbeeld de pronkstukken van Winchester en Salisbury. En eigenlijk is een rondreis met de auto door Engeland nog leuker dan op een vaste plek te blijven:

   31.01.2019 10:31 Majida:
   Het gebied leent zich uitstekend om te fietsen of te wandelen in Zuid-Engeland.

   08.02.2019 04:00 Anneroos:
   Misschien vind je dit ook leuk: Bezienswaardigheden Zuid-Engeland heeft vele prachtige historische huizen met even prachtige tuinen.

  Ten anker

  Vond