• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Sijs eten en drinken

Gegevens
Gemaakt door: 17.01.2019
Auteur: Flor
Bekeken: 333

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Mijn voorgerecht -taartje van coppa-ham met aardappel en rozemarijn- was super! Gastvrijheid is een synoniem van Sijs.

De kaart biedt vele mogelijkheden en wij hebben heerlijk gegeten. Prima diner en niet te vergeten een attente gastvrouw, niet te aanwezig is maar op het juiste moment vraagt of alles naar wens is en of er nog iets bij moet komen, vaak genoeg meegemaakt dat dit gevraagd wordt als je al bijna uitgegeten bent. De inrichting van het restaurant nijgt naar bijzonder maar de borden worden geplaatst op een mdf tafelblad en elke keer als er nieuwe gasten binnenkwamen kregen we te maken met een koude golf.

Geweldige avond gehad in een fijne sfeer met klasse eten. Al met al een bijzondere avond werd het niet. Een hartelijke ontvangst en we duiken in de menukaart. Leuke schaaltjes en borden.

Opgerolde kipfilet geen bite. Restaurant is in een mooi gebouw gevestigd. Gerechten van de herfstkaart, sijs eten en drinken. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Deze hebben zich ook voorbeeldig gedragen en hebben heerlijk onder de tafel liggen slapen.

Photos from Sijs eten en drinken's post Wij hebben vannacht ongewenst bezoek gehad in de Vogelsangh. In verband met de toch weer slechte weervoorspellingen is Sijs vandaag gesloten. Prijs , kwaliteit is in goede verhouding.
  • Leuke schaaltjes en borden. Veel gebruik van producten uit Noord Nederland.
  • Attente en vriendelijke service. We believe in giving first.

Van landbouwschool tot duurzaam en Bourgondisch restaurant. Bij Sijs meer dan gevonden! De kok is ook daadwerkelijk aanwezig om de gerechten te verduidelijken. Heerlijk buiten gezeten en heerlijk gegeten.

Ja Nee Weet ik niet zeker.

Bel even voor een afspraak: Deze hebben zich ook voorbeeldig gedragen en hebben heerlijk onder de tafel liggen slapen. Mijn voorgerecht -taartje van coppa-ham met aardappel en rozemarijn- was super. Onze producten kopen we bij voorkeur in de regio. Een verfijnde en smaakvolle keuken.

Hoe was je ervaring?

Maar de smaak van diverse voor en hoofd gerechten was nou niet echt speciaal te noemen. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Tevens heeft men geprobeerd de Opel astra mee te nemen. Persoonlijk zou er soms net iets meer bite in de gerechten mogen zitten, dan wordt mijn 9 voor "eten en drinken" een

Omdat we zelf brood bakken viel ons de steviger structuur en lekkere smaak op. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Al met al een bijzondere avond werd het niet.

Is dit een Nederlands restaurant.

Make Reservation

Zo steunen we lokale leveranciers en beperken we het transport. Heerlijk gegeten, gerechten volgden elkaar in prima tempo op, dwz niet te snel en niet te langzaam. Mijn man en ik kiezen voor driegangen met ander voorgerecht. Onder andere een wijn-avond, met medewerking van Robert Warmolts van Warmolts Wijnen te Borger, en een Whisky-avond, met medewerking van Allard Hingstman van Slijterij Pinotage in Annen, vorig jaar een groot succes!

Wij waren erg verbaasd dat er niet meer

Heuvelenweg 29Nederland, een kok die weet wat koken is? Met mijn partner, zus en zwager hier gerserveerd via internet. De kaart wisselt een aantal keer per jaar omdat we gebruikmaken van de producten van het seizoen!

De gamba spies zout! Lees ook onze privacyverklaring. Heerlijk gegeten, gedurende de sijs eten en drinken dat ze op de middelbare school zat. Gerechten van de herfstkaart. Met z'n vieren 3 uur zitten genieten en met een goed gevoel de deur weer uit.

Nederlands , Europees , Frans. Dat de honden mee naar binnen gingen was geen enkel probleem. De kok is ook daadwerkelijk aanwezig om de gerechten te verduidelijken.

Met mijn partner, zus en zwager hier gerserveerd via internet? We komen graag hier terug. Dank voor jullie gastvrijheid.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0