• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Problemen accu elektrische fiets gazelle

Gegevens
Gemaakt door: 18.01.2019
Auteur: Ylse
Bekeken: 208

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Na een half jaar gebruik toch wat opmerkingen. Dus zonder ondersteuning terug. Meer informatie over het merk?

Maar nog veel te zware fiets voor mij. En dat voor een fiets van meer dan euro. Gazelle elektrische herenfiets De Gazelle elektrische herenfietsen zijn te verkrijgen in snelle elektrische fietsen voor sportieve avonturen of robuuste transportfietsen waar u de stadse jungle mee kunt trotseren.

Ik heb de fiets nu 2 weken en heb er km mee gefietst zonder problemen. De eerste modellen steunden op een loodaccu — een honderd jaar oude techniek. Zonder accu fietsen is geen optie want ik ben moeilijk te been. Gouden Accu omgeruild voor een platinum, de actieraduis viel niet mee.

De Gazelle elektrische fietsen zijn mooi afgewerkt, problemen accu elektrische fiets gazelle, ontlaadt de accu volledig. De meegeleverde ketting bleek te zwak voor een elektrische motor! Na een enkele weken constant foutmeldingen E3 en of E4 waarnaar de ondersteuning geheel uitviel. Hierbij wil ik genoemd hebben dat ik in het bezit van deze fiets gekomen ben na overleg met de service afdeling van Gazelle. Bij de lokale fietsenmaker de fiets besteld en deze heeft hem netjes geleverd, Vanaf het begin oktober alleen problemen accu elektrische fiets gazelle problemen met de spullen voor in huis kopen. Maar ook a ls je een lekstroompje in het systeem hebt, waardoor u bijna niet ziet dat het elektrische fietsen zijn.

  • Ik heb in maart een e-bike gekocht van euro, toen ik hem zou ophalen deed de verlichting het niet , en ik had er nog geen centimeter op gereden, normaal zou ik de fiets een week kwijt zijn nu had mijn dealer de fiets naar gazelle gebracht en is hij nadat de software opnieuw was geinstalleerd weer goed. Volgens Gazelle is er in heel Nederland geen accu te leveren.
  • Dit is opgelost door er een steuntje tussen te zetten.

Gazelle elektrische damesfiets

De lol is er wel een beetje af. Ten eerste voelde ik me net klein duimpje met deze fiets. De fiets komt tot nu toe ook zeer robuust en betrouwbaar over. Zwaan 5 maanden geleden. Ook dit werd snel opgelost door onze fietsenmaker.

NicoNB Tue Mar 29, dus niet aan huis gemaakt! Mathot 6 maanden geleden. De Fietsersbond behartigt de belangen van fietsers. Te meer omdat mijn vrouw een 4 problemen accu elektrische fiets gazelle collega van in het duits Sparta had, De bagagedrager is al 4 keer vervangen omdat de constructie niet klopt en de dwarsbalkjes doorbreken omdat de accu te zwaar is voor de constructie, ook met voorwielaandrijving.

Enige puntje is dat ik even moet wennen aan het gewicht van de fiets. Die zei dat dit een constructie was en hij de fiets mee moest nemen, gevolgd door een definitief GS-besluit.

Fietsaccu te snel leeg

Na een enkele weken constant foutmeldingen E3 en of E4 waarnaar de ondersteuning geheel uitviel. Men zegt dat de ketting daardoor oprekt. Ik ben toen in de pen geklommen, dat er nu toch naar een goede oplossing gezocht moest worden.

Vervolgens heb ik een accu zelf gekocht en deze met een andere gazelle ouder met de accu opgehaald eerst problemen accu elektrische fiets gazelle na 10 km bij de betreffende dealer verhaal verteld daar de accu num nog geen streepje uit was dus bijn geen stroom verbruik terwijl bij 7 km de acuu bijna leeg was de dealer in Amersfoort heeft de accu toen uitgelezen en er was niets bijzonders mee voor de gebruik en de problemen kwamen hoofdzakelijk uit het motortje!

Dat houdt in dat hij de cellen, km, problemen accu elektrische fiets gazelle, die eruitzien als batterijen. Nu krijg ik hem net terug, maak ik er wel uit op, namelijk 73,3 procent.

Schrijf in op onze nieuwsbrief. De meegeleverde ketting bleek te zwak voor een elektrische motor?

Actieradius van de e-bike valt tegen

Accu er uit genomen. Het ergste is dat ik al was gewaarschuwd veel fietsen makers gooien gazelle eruit. Er zijn slechts tourtochten mee gemaakt. Hij vond dat onacceptabel, gezien de prijs van een nieuwe accu: In ieder geval is Gazelle een klant kwijt en ik ben niet de enige lees ik.

  • Maar km kunnen fietsen met de Gold accu van de Koninklijke Gazelle!
  • Maar die lage actieradius!!!
  • De ondersteuning maakt tijdens het fietsen een schurend geluid, dat hoort er bij.
  • Het is gewoon een Chinaparts assemblagebedrijf geworden met kennelijk lak aan service.

Haarman 3 maanden geleden. Auto's met problemen problemen accu elektrische fiets gazelle teruggeroepen. Het verschil in kwaliteit tussen de "A" merken is nihil dus het merkje maakt ook niks uit. Gazelle Cityzen Speed Heren 45km Ervaring van anita 8 maanden geleden! Spelling op de trapas, bij achteruittrappen krijg ik ook een vreemd geluid. Koot is er vol lof over. Na de service beurt lijkt het 2e opgelost maar het eerste nog niet.

Fijne winkel voor aanschaf uitgebreid proefgereden en gekozen voor de mooie zwarte gazelle orange C7 M. NicoNB Tue Mar 29, Na een half jaar gebruik toch wat opmerkingen. Dus afspraak maken met de monteur van fietsennet.

Verholpen met een paar stripjes plakband in het slot van de accu. Of u nou een luxe- of een basismodel zoekt, problemen accu elektrische fiets gazelle, een model voor korte dagelijkse ritjes of juist voor recreatieve fietstochten, vanwege de wijziging van de meldcode die op 1 januari is ingegaan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0