• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Olaf en de verborgen poort

Gegevens
Gemaakt door: 17.01.2019
Auteur: Aliza
Bekeken: 86

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bob Ramak Wij maken gebruik van cookies om onze dienstverlening te verbeteren. Vul bij deze optie het gewenste bedrag in en wij zien automatisch voor hoeveel kaarten u gedoneerd heeft.

Ook word dit gebruikt voor alle kleding die speciaal voor Olaf opmaat gemaakt word. Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen.

Als dank voor je donatie hebben we onder andere mooie exclusieve gesigneerde filmposters, een voorpremière, Meet en Greet met de cast en crew en figurantenrollen beschikbaar.

Dit gaat echter niet zo goed via je smartphone. Ja, ik wil ook de projectupdate. Uw browser ondersteunt de video niet.

Wanneer u meerdere bioscoopkaarten wilt bestellen is dat mogelijk bij de optie 10,- euro of meer. Koop nu olaf en de verborgen poort kaarten en help ons de film verder te kunnen realiseren. Omdat Michelle Figge, ons kleinkind, en ik geloof in deze mooie film vooral omdat het een Nederlands product is!.

Voordekunst wilt u een goed werkende website aanbieden. Jillis Boost is mijn zoon, gezellig.

Ga daarom naar voordekunst.
 • Teun Kuilboer in de rol van Thober tijdens de opnames in Brandevoort.
 • Klik dan hier om alsnog door te gaan. Lees dan snel verder voor meer informatie over het project en koop hier alvast je kaartje voor onze speciale voor-premiere en steun ons project!

Het laatste filmnieuws bekijk je natuurlijk op MovieScene!

Zo worden ze zelden gemaakt in Nederland! Wij gaan deze film maken. Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen. Ook word dit gebruikt voor alle kleding die speciaal voor Olaf opmaat gemaakt word.

Meld je aan Heb je nog geen account? Het merendeel van de crew is al jaren als professional in de industrie werkzaam; denk aan namen als Bas Andries Camerawerk voor de serie 'Moordvrouw' , Tess Ellis Art department van o.

Maar ondanks alle olaf en de verborgen poort en sponsoren kost een film maken geld. Bob Ramak Uw browser ondersteunt de video niet. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

In deze nieuwe wereld ontdekt hij waar zijn verborgen krachten liggen en vindt hier zijn moed en zelfvertrouwen. Het gebruik van de website zonder Javascript kan een verminderde ervaring opleveren en sommige functionaliteiten zullen niet werken.

Een verhaal over moed en verborgen krachten! Voordekunst wilt u een goed werkende website aanbieden. Klik dan hier om alsnog door te gaan.

Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord? Wanneer u meerdere bioscoopkaarten wilt bestellen is dat mogelijk bij de optie 10,- euro of meer, olaf en de verborgen poort. Maar ondanks alle deals en sponsoren kost een film maken geld. Vul uw emailadres in en wij sturen je een link om je wachtwoord te resetten. Het eerste deel van een spannende trilogie, geschikt voor jong en oud. Zie je deze pagina maar gebruik je helemaal geen smartphone.

We volgen de jonge, eenzame en onzekere Olaf die via een mysterieuze poort een andere dimensie binnen treedt. Zij gaan ervoor zorgen dat jij deze film kan bekijken in een bioscoop bij jou in de buurt. Je wilt een project starten bij voordekunst, wat goed! Mike Versteegh en Tim Satony zijn het creatieve brein achter dit project Lees verder Zo werkt de enthousiaste crew voor een lagere prijs en op recoupment basis mee.

Dus ontvangt u 4 kaarten en 4 posters. Log in Ben je al voordekunst, olaf en de verborgen poort. Genspireerd door films als 'Harry Potter', 'Stardust' en 'The Chronicals of Narnia' heeft de film een duidelijke visuele sfeer en uitstraling.

Kies de discipline die het best bij je project past. Om dit te olaf en de verborgen poort doen, maken wij gebruik van Javascript. Zo werkt de enthousiaste crew voor een lagere prijs en op recoupment basis mee. De ervaring die de cast en crew met zich meebrengt zorgt ervoor dat de film zich kan meten aan de kwaliteit van een miljoenenproductie. Benieuwd naar het verhaal.

Kijk dan op onze nieuwe website www.

Start nu je project

De film wordt volledig op locatie geschoten in het zuiden van Nederland, ons mooie Brabant. We gebruiken alleen gegevens die we echt nodig hebben en plaatsen nooit iets op je tijdlijn. Ik ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden van voordekunst.

Meld je aan Heb je nog geen account. Daar is hij dan. Dus ontvangt u 4 kaarten en 4 posters.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.01.2019 10:32 Saagar:
   Dus ontvangt u 4 kaarten en 4 posters. Jillis Boost is mijn zoon, en ik geloof in deze mooie film vooral omdat het een Nederlands product is!!

  Ten anker

  Vond