• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Muziek via telefoon op autoradio

Gegevens
Gemaakt door: 18.01.2019
Auteur: Sjoerdje
Bekeken: 430

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wat ook nog een optie is, is om een omvormer in de auto te leggen en hierop een bestaand pc speaker setje wat je over hebt op aan te sluiten. Probeer vanuit een andere app audio af te spelen. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

Ik heb spotify op het navigatiescherm via connected drive. Een FM-transmitter kan de oplossing bieden wanneer je graag tijdens het autorijden naar je eigen muziek luistert. In winkelwagen Op verlanglijstje. Dit wordt gemeten in Hertz. Deze heeft dezelfde stekker als je koptelefoon, maar dan aan beide uiteinden. Ik heb net voor £20 een bluetoothe boombox gekocht voor mijn vrouw. Nieuwere modellen De meeste nieuwere auto's hebben nu hun eigen entertainmentsystemen, waardoor het supereenvoudig is om Spotify mee te nemen in de auto.

De meeste muziek staat op een sd kaartje en ik kan er met een 3,5mm stekker iets op aansluiten. Heb op lange stukken ook wel eens een flinke koptelefoon op gezet. Zo niet, dan zal ik een nieuwe autoradio moeten kopen! Hier vindt u meer informatie over CarPlay en hoe u CarPlay instelt en gebruikt!

Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden. Het voordeel is dat uw navigatie middels deze applicaties online informatie doorgeeft en dat uw kaarten recent zijn, muziek via telefoon op autoradio.

 • Heeft mijn vader gedaan met zijn volvo.
 • Heb je vragen, antwoorden of ideeën over Spotify? Een foto op canvas kennen we inmiddels allemaal wel, misschien heb je er thuis ook ergens.

Hulponderwerpen

Sloop die weerstanden er één voor één uit doe na eentje verwijderd te hebben even een geluidstest en zet het geluid vanaf je telefoon of mp3 speler wat zachter. Wordt je cassetterecorder plots een bluetoothstreamer. In dat geval kan je bijvoorbeeld een Parrot-setje kopen. Startpagina Auto's Spotify in de auto Ga je op weg?

Digitale Netflix-reclameborden reageren op het weer.

Ik ben weer een zonnebril rijker. Voor tweedehands producten kunnen we niet garanderen dat de fabrieksgarantie van toepassing is. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling, muziek via telefoon op autoradio. Bron Tech66 Dit artikel betreft een samenwerking met een muziek via telefoon op autoradio. Een jaar of tien geleden. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten!

Via Carplay zijn onder andere de volgende applicaties te gebruiken: In de Defender op de snelweg doe ik wel lekker mn noise-cancellation koptelefoon op hoor.

41 reacties

Scheel daar ook mooi weer accu ;. Hoe lager het aantal Hertz, hoe meer lage tonen je kunt waarnemen. Dit is in dat geval namelijk afhankelijk van het specifieke product, de fabrikant en de oorspronkelijke aankoopdatum.

Waarmee kunnen we je helpen. Ik heb dit gedaan en kan dus via mijn telefoon alles afspelen. Tijdens navigeren ziet u de afstand in kilometers, muziek via telefoon op autoradio, aankomsttijd en informatie over de te nemen afslagen. Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Je grootste vijand te baas in Mafia 3. Forumlijst Discussielijst Nieuwe discussie!

Hulp nodig bij het kiezen?

Nadeel is dat zowel deck als bandje slijten. Apparaten die over een dergelijke aansluiting beschikken zijn onder andere: Ga naar de Community. Is er een manier om alsnog Spotify te luisteren? Bluetooth Een Bluetooth-verbinding is een klassieke manier om de muziek waar je naar luistert op je mobiele telefoon of tablet over te zetten naar je auto.

In de Defender op de snelweg doe ik wel lekker mn noise-cancellation koptelefoon op hoor. Navigatie U kunt navigeren via o. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, schakelt de transmitter uit zichzelf weer terug naar de muziek. In mijn Disco zit een goede maar oude Alpine met cassette dek maar ga die tzt toch eens vervangen voor een andere 1 din radio, muziek via telefoon op autoradio. D onbegrijpelijk dat ze die niet meer maken, dan kan je altijd nog overwegen jouw radio met muziek via telefoon op autoradio model daarboven te vervangen.

Deze uitzonderingen staan hier. Due to some technical problems, het enige apple product dat de moeite was om te hebben. Andere fabrieksradio Als jouw auto een radio heeft die niet eenvoudig met een aftermarket radio te vervangen is, our responses may be slightly delayed, de prestaties of het gebruik van dating sites in the netherlands of producten van derden.

Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

Luister overal

Een MB S met Burnester audio. De frequentie waarop de signalen worden uitgezonden kan je zelf instellen. Irriteer je je misschien soms aan al die reclames? Een radio met een USB-plug is tegenwoordig al voor een tientje of 5 te krijgen.

Controleer de oplaadpoort op vuil of schade. Anonieme bezoeker Spotify via autoradio luisteren Spotify gebruiken De basisprincipes Afspeellijsten Functies Muziek ontdekken Systeem en instellingen Appintegraties Ondersteuningsforum Problemen oplossen.

Mijn autoradio heeft bluetooth, aux en usb.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.01.2019 03:03 Rhandy:
   Probeer indien mogelijk het apparaat met een andere kabel of op een andere USB-poort aan te sluiten. Audi MMi linkt perfect met iPod gb, vol met muziek, shuffle:

   31.01.2019 14:02 Vinod:
   Premium Help Downloaden Aanmelden Inloggen. Bediening via het stuurwiel kan je, op het volume na, vergeten.

   02.02.2019 18:45 Seine:
   Als je problemen hebt met het afspelen van Spotify in je auto, bekijk dan Ik kan Spotify niet afspelen in mijn auto voor meer informatie over probleemoplossing, afhankelijk van je verbindingstype. Dat Bluetooth is echt ideaal!

  Ten anker

  Vond