• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Juridisch loket te heerlen

Gegevens
Gemaakt door: 17.01.2019
Auteur: Britte
Bekeken: 318

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Particulieren met een laag inkomen kunnen in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Onze organisatie is gespecialiseerd op laagdrempelige kosteloze adviezen voor particulieren en ondernemers. Wilt u dat wij onze cliënten naar u doorsturen net zoals bij het juridisch loket?

Heerlen , Limburg 24 november Wij bieden telefonische juridische hulp in geheel Nederland. Wij geloven erin dat alleen wanneer we jou of jouw organisatie kennen, we het beste in je naar boven kunnen halen. Want alleen op deze manier draagt Randstad bij aan een duurzame toekomst voor iedereen.

Een keuze in je werktijd tussen de 28 en 38 uur per week. Interesse in een leuke baan als juridisch medewerker? Dan zijn wij op zoek naar jou.

De functie start 01 februari en is voor de duur van twee jaar met een mogelijkheid tot verlenging. Daarnaast draag je zorg voor de administratieve verwerking van de uitkering door het verzamelen, vastleggen en ordenen van gegevens in een dossier. Deze kunt u aanvragen via telefoon of door een bezoek te brengen aan het Juridisch loket. Wilt u dat wij onze clinten naar u doorsturen net zoals bij het juridisch loket. Juridisch loket te heerlen bieden wij jou, juridisch loket te heerlen. Iedereen ongeacht inkomen kan met ons contact opnemen?

Je bent integer, werkt vanuit de klant en je bent in staat een complexe wetsuitvoering duidelijk uit te leggen aan de klant.
 • Er is iets mis gegaan bij het registreren.
 • Probeer het nog een keer. Wij kunnen u tevens ondersteunen met het berekenen of u in aanmerking komt voor een toevoeging ook wel advocaat van onvermogen of pro deo advocaat genoemd en welke bijdrage u dient te betalen aan uw advocaat.

Spreekuur bij een advocaat in Heerlen:

Mensen staan centraal bij Randstad. Wat ga je doen? Voor het UWV in Heerlen zijn wij op zoek naar een juridisch medewerker voor de functie van uitkeringsdeskundige arbeidsongeschiktheidswetten, voor 28 tot 38 uur per week. Dan zijn wij op zoek naar jou. Nauwkeurigheid en kwaliteit staan bij jou hoog in het vaandel.

Tevens signaleer jij zaken waar een sociaal-medische beoordeling voor moet plaatsvinden en speelt deze door aan de eenheid. Hiervoor stellen wij echter een voorwaarde: Een keuze in je werktijd tussen de 28 en 38 uur per week. Waarom doen wij dit, wat zijn de regels en waar is dit terug te vinden! Jurist aan de telefoon is onderdeel van Itebo LLP. Er is helaas iets misgegaan bij juridisch loket te heerlen afmelden.

Advocatenkantoor te Heerlen

Probeer het nog eens. Daarnaast draag je zorg voor de administratieve verwerking van de uitkering door het verzamelen, vastleggen en ordenen van gegevens in een dossier. De functie start 01 februari en is voor de duur van twee jaar met een mogelijkheid tot verlenging.

Kunnen wij uw vraag niet beantwoorden dan hebben wij altijd de juiste specialisten in onze kaartenbak welke uw vragen wel kunnen beantwoorden.

Je gaat akkoord met ons gebruik van cookies wanneer je gebruikmaakt van onze diensten. Het kan voorkomen dat uw advocaat u zal verzoeken om alsnog het Juridisch loket te bellen. Je bent integer, werkt vanuit de klant en je bent in staat een complexe wetsuitvoering duidelijk uit te leggen aan de klant.

Lees hieronder of u in aanmerking komt:, juridisch loket te heerlen.

Vergelijkbare vacatures

Tevens kunnen wij geen Diagnose document opstellen. Probeer het nog eens. Jij hebt minimaal een afgeronde MBO4 opleiding bij voorkeur in een financiële of juridische richting en je bent sterk met cijfers.

Je bent integer, werkt vanuit de klant en je bent in staat een complexe wetsuitvoering duidelijk uit te leggen aan de klant, juridisch loket te heerlen. Het antwoord op uw juridische vragen. Jurist aan de telefoon is onderdeel van Itebo LLP.

Een woord van je toekomstige collega's: Er is een fout opgetreden bij het openen van het contactformulier. Tevens hebben wij sinds kort een blog bij waar wij antwoord geven juridisch loket te heerlen vaak gestelde vragen en het laatste juridische nieuws brengen.

Wij krijgen helaas berichten uit het land dat sommige advocaten zich niet optimaal inspannen voor hun clinten als het om een toevoegingszaak gaat.

Allround juristen

Onze rechtsgebieden zijn onder andere: Wanneer wij dergelijke signalen ontvangen zullen wij naar die advocaat geen verwijzingen meer doen. Bent u op zoek naar gratis juridisch advies, dan bent u hier op het juiste adres. Wilt u dat wij onze cliënten naar u doorsturen net zoals bij het juridisch loket?

Onze rechtsgebieden zijn onder andere: Zo hebben wij met verschillende kantoren prijsafspraken gemaakt voor clinten welke door ons worden doorverwezen. Onze organisatie is gespecialiseerd op laagdrempelige kosteloze adviezen voor particulieren en ondernemers. Omdat wij geen enkele juridisch loket te heerlen krijgen voor de verwijzing kunt en mag u ervan uitgaan dat uw belangen bovenaan staan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.01.2019 09:01 Janice:
   Je bent integer, werkt vanuit de klant en je bent in staat een complexe wetsuitvoering duidelijk uit te leggen aan de klant.

   29.01.2019 13:09 Abdelmalek:
   Wanneer wij dergelijke signalen ontvangen zullen wij naar die advocaat geen verwijzingen meer doen. Er is een fout opgetreden bij het openen van het contactformulier.

  Ten anker

  Vond