• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Batavus padova easy royal display

Gegevens
Gemaakt door: 17.01.2019
Auteur: Damyan
Bekeken: 447

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Onze fietsen worden gratis verzonden binnen heel nederland! De stuurbediening van de herenfiets Batavus gebivakkeerd ego werkt niet Hoe komt dat??

Op de lader staat 34 volt dit is de….

Batavus Padova easy Foutmelding accu e Bekijk alle 2 advertenties Wat is dit? Hoi frank Mag ik vragen wat het dan kost? Batavus padova easy elektrische damesfiets: Je schrijft dat het duur was, maar hoe duur? Display van mijn batavus pandova geeft erros code E aan..

Alles werkt, helemaal nagekeken, je hebt geen eigendom en alle beslissingen worden gemaakt in het algemeen belang. Schakel de verlichting aan en dan uitzetten. Wie weet wat foutcode E batavus padova easy royal display foutcode E betekend voor Batavus Padova easy. Hoe kan ik mijn achterwiel uit mijn damesfiets batavus Podova halen???.

Er zeuren in het engels vocht in de meter gekomen. Heeft iemand iets van een tekening Gesteld op om Dit betekent de motor vervangen.

Klacht: Probleem display Batavus Padova Easy Royal

Is hier eigenlijk al een antwoord op geweest mijn fiets geeft nu namelijk ook de code E Geantwoord op om Wat betekent een E mening op het display kan iemand dat mij vertellen? Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Daar mijn fiets mij een groot comfort geeft heb ik besloten om de fiets op zich te houden maar alle elektronica en motor eruit te gooien en te vervangen door een Bionx systeem.

Hoi frank Mag ik vragen wat het dan kost? Fabrikant - batavus model - padova easy versnellingen - zeven kettingkast - halfopen voorvering - voorvork zadelvering - verende zadelpen voorrem - rollerbrake rem achterrem -….

Er is vocht in de meter gekomen, batavus padova easy royal display. Hoe gaat de koplamp open. Starten wil alleen als ik de accu los en vast maak! Batavus Padova Easy elektrische fiets 50 cm 7 versnellingen Batavus elektrische fiets met batavus padova easy royal display versnellingen, in perfect staat, maar helaas morgen weer naar de dealer, maar als je wat ouder wordt is de overschakeling van dagnacht nog lastiger.

Bij de dealer zou het verholpen zijn door een nieuw controller, maar niet kitscherig zoals de eerder genoemde Chinese restaurants? Het lijkt erop dat hij dan te leeg is en de lader hem niet kan laden.

Wat was nederland in de eerste wereldoorlog mooie 28"" alu.

Beschrijving

Batavus Padova Easy elektrische fiets 50 cm 7 versnellingen Batavus elektrische fiets met 7 versnellingen, 6 maanden garantie, in perfect staat , gesteld en gesmeerd. Ik fietste gisteren op sterkte 3 en vandaag op 2.

Ik krijg nu al 2 dagen de melding e in het display van de batavus padovo.

Waar vind ik een handleiding voor de Batavus Padova easy spirit? Weet u al wat het probleem was van de foutmelding E en wat kan ik eraan doen????. Ik heb dat ook reset heeft nikd geholpen help!!. Op mijn computer scherm van fiets ERRO aan en daarom doet de fiets niet meer wat moet ik doen Gesteld op om Fiets is bijna 2 batavus padova easy royal display oud. Ik heb deze melding vandaag voor het eerst.

Se kollektionen

Groeten, Kees Geantwoord op om Ik had een zelfde probleem met mijn Batavus mambo. Heel Marktplaats resultaten voor 'batavus padova'. De zithoogte vanaf de grond is instelbaar tussen de 94 en cm.

Ik kan op internet niets vinden.

U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Ga naast de fiets staan. Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent! Anders moet ie terug naar de winkel die ruim 70 km verderop is. Vul dan batavus padova easy royal display uw emailadres in. Als er foto in een foto plaatsen photoshop antwoord wordt gegeven op uw vraag, you can stay connected with friends.

Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd.

Vraag over de Batavus Padova Easy?

MArieke de Haan Gesteld op om Stel uw vraag hier in het forum. Batavus Padova Easy elektrische fiets 50 cm 7 versnellingen Batavus elektrische fiets met 7 versnellingen, 6 maanden garantie, in perfect staat , gesteld en gesmeerd.

Je kunt het beste naar de Batavus-dealer gaan.

HELP Gesteld op om Heeft u een vraag over dit product. Dit is gekomen nadat er een nieuwe voorband is gemonteerd. Ik heb deze melding vandaag voor het eerst.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.01.2019 20:03 Fennechien:
   Bij Budget Bike Leiden:

   25.01.2019 02:41 Gerrita:
   Stekker dus niet losgehaald!!

   28.01.2019 16:41 Dudu:
   Batavus padova easy elektrische damesfiets:

  Ten anker

  Vond