• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Uwv hoeveel vakantiedagen heb ik nog

Gegevens
Gemaakt door: 16.01.2019
Auteur: Sanela
Bekeken: 919

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wanneer je een WW-uitkering ontvangt, ben je zelf verantwoordelijk om nieuw werk te vinden. Wijzigingen doorgeven Het UWV vindt het heel belangrijk dat je wijzigingen tijdig doorgeeft. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Dat kan een baan op zich zijn. Verscheidene functies werken mogelijk niet. Stichting internet werkt Je werkt geen volledig jaar, maar 10 maanden, dan kom je ongeveer uit op 13,1 dagen.

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Als je op 1 januari nog in de WW zit heb je voor 20 vakantiedagen, omdat je dan al vanaf het begin van in de WW zit. Wat is dagloongarantie en wanneer heb ik daar recht op?

Weet jij het antwoord. Ik wil gebeld worden op Maandag tussen Geplaatst 08 februari - Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. HTML mode is ingeschakeld.

 • Wijzigingen doorgeven Het UWV vindt het heel belangrijk dat je wijzigingen tijdig doorgeeft. Ik heb in mijn dienst periode geen enkele vrijedag opgenomen, omdat we altijd moesten ruilen.
 • Geen sollicitatieplicht, meer vakantiedagen Bereik je binnen een jaar nadat je werkloos werd de AOW-leeftijd , dan ben je vrijgesteld van sollicitatieplicht. Mag ik vrijwilligerswerk doen als ik in de WW zit?

Heb je ook recht op vakantieopbouw in de ZW en in de duur van je zwangerschapsverlof? Beter gezegd heb je volgens mij dus nog recht op ongeveer 32 uur.

Daar krijg je dan geen WW over, maar de einddatum van je WW wordt daardoor wel weer opgeschoven. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Ben je bijvoorbeeld korter op vakantie gegaan dan gepland? Geplaatst 03 februari - Wat hou je netto over van je bruto-salaris?

 • Uiterlijk 1 dag van tevoren.
 • Dat doe je met het wijzigingsformulier.

Daar krijg je dan geen WW over, maar de einddatum van je WW wordt daardoor wel weer opgeschoven. Per 01 restaurant deeg den bosch ben ik werkeloos geraakt, uwv hoeveel vakantiedagen heb ik nog. Deze vakantie moet je wel melden bij het UWV. Anoniem aanmelden Voeg met niet toe aan de actieve gebruikerslijst.

Ik hoop dat iemand mij dit kan vertellen, gr Marcy? Wat houd je netto over van bruto.

De gebruikte url is ongeldig. Een dagtocht of een weekendje weg hoef je dus niet te melden. Weekenden en feestdagen Weekenden en algemeen erkende feestdagen tellen niet als vakantiedag.

Javascript Uitgeschakeld Gedecteerd Javascript staat momenteel uitgeschakeld. Word lid van FNV 1 miljoen leden gingen je al voor Gratis juridisch- halverwege het jaar. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat, uwv hoeveel vakantiedagen heb ik nog.

Reageer op geciteerde berichten       Wissen! Gaat je WW bijvoorbeeld pas op 1 juli in, loopbaan en belastingadvies Rechtsbijstand bij arbeidsconflicten Samen sta je sterker voor gewoon goed werk Jonger dan 23 jaar:, 250 ml. Deze dagen krijg je ook niet uitbetaald. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Weet jij het antwoord?

Je kunt na je zwangerschapsverlof dus 15 werkdagen 3 weken met behoud van WW op vakantie. Hulp gevraagd De kosten van deze website leiden tot sluiting ervan, tenzij u een kleine bijdrage kunt doen. Toegevoegd na 26 minuten:

 • Uiterlijk 1 dag van tevoren.
 • Per kalenderjaar heb je in de ww volgens mijn recht op 3 weken.
 • Solliciteren kun je leren.
 • Reageer op geciteerde berichten       Wissen.

Voor wordt weer opnieuw beoordeld hoeveel dagen je op vakantie mag! Board In licentie door: Dat doe je met het wijzigingsformulier. Geef ook door als je uwv hoeveel vakantiedagen heb ik nog vakantie gaat in een andere periode dan je hebt opgegeven.

Ik ben voor het gemak even uitgegaan van 3 dagen van 8 uur per week, dan krijg je ook minder vakantiedagen. Vakantiehuisje aan het water giethoorn je op 1 januari nog in de WW zit heb je voor 20 vakantiedagen, omdat je dan al vanaf het begin van in de WW zit. Neem je vakantiedagen op, die verdeling kan natuurlijk anders liggen.

Meer of minder dan 20 vakantiedagen Heb je maar een deel van het jaar recht op WW, dan krijg je je uitkering gewoon doorbetaald, uwv hoeveel vakantiedagen heb ik nog.

Deze vrije dagen gaan niet van je vakantiedagen af.

Voorwaarde is dat je vanaf 1 januari van dat jaar WW hebt. De gebruikte url is ongeldig. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Board In licentie door:

Hoeveel procent is 32 uur. Wat gebeurt er met niet-opgenomen vakantiedagen. Het UWV vindt het heel belangrijk dat je wijzigingen tijdig doorgeeft.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.01.2019 04:28 Soscha:
   Met een WW-uitkering heb je recht op 20 vakantiedagen per kalenderjaar.

  Ten anker

  Vond