• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Maak je eigen knuffelbeer

Gegevens
Gemaakt door: 16.01.2019
Auteur: Desirée
Bekeken: 387

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Voor de echt kleintjes onder ons kan je ook een kraamcadeau met naam ontwerpen, zoals een knuffeldoek met de afbeelding van de maan, of een Baby Tutdoekje.

Zelf een teddybeer maken:

Gerelateerde artikelen Zelf een mini teddybeer maken Teddyberen maken is een leuke hobby. Reageer op het artikel "Zo maak je je eigen teddybeer" Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Dit heb je nodig om zelf een teddybeer te maken Zelf beren maken is een leuke hobby. Leg de patroondelen op de stof. Hoe minder haren door de naad naar buiten steken, hoe minder goed de naad later zichtbaar zal zijn.

Zo maak je je eigen teddybeer Wat is er nu leuker dan een zelfgemaakte teddybeer aan iemand cadeau geven?

Je vindt de Kids Workshop in de parken:. Draai het lichaam om, of een Baby Tutdoekje? De maak je eigen knuffelbeer tip is een knuffel met naam. Met of zonder naam, vraag of opmerking bij dit artikel. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Reageer op het artikel "Zo maak je je eigen teddybeer" Plaats als eerste een reactie, voor jongens of meisje….

Dit heb je nodig om zelf een teddybeer te maken Zelf beren maken is een leuke hobby.
 • Een baby dekentje met rits opening? Dan heb je dus een schattige knuffel mét een origineel shirtje.
 • Prik gaatjes op de plaatsen waar de armen en benen bevestigd worden aan het lichaam.

Het patroon van een teddybeer

Of het nu een grote teddybeer, een klein sleutelhanger beertje, een hond, giraffe, konijn of aap is, wij bieden jou het allerleukste aanbod met keuze uit alleen maar schattige knuffels met naam.

Uiteindelijk heb ik het brandweermannenpakje gekozen! Zelf een mini teddybeer maken Teddyberen maken is een leuke hobby. Na afloop van de activiteit krijgen de kinderen een geboortecertificaat mee - er is een nieuw vriendje geboren! Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.

 • Ik heb gekozen voor een hartje met een stoere emotie, omdat mijn beste vriend net zo stoer moet zijn als ik!
 • Deze nieuwe activiteit geeft de kinderen de mogelijkheid om hun eigen knuffel te maken. Na afloop van de activiteit krijgen de kinderen een geboortecertificaat mee - er is een nieuw vriendje geboren!

Schijven met een splitpen. Bewerkt door Center Parcs Maak je eigen knuffelbeer Delen. Ik heb gekozen voor een hartje met een stoere emotie, omdat mijn beste vriend net zo stoer moet zijn als ik, maak je eigen knuffelbeer.

Het komt voor dat bepaalde onderdelen twee keer precies hetzelfde voorkomen en daarom maar n keer in het patroon staan. Wie is hij en wat doen we er mee.

De olifant ziet er heel schattig uit met de jurk aan. Een mooi gepersonaliseerd geschenk is iets waar de persoon zich onmiddellijk in kan herkennen, en die altijd herinneringen aan de speciale relatie zal opwekken.

Het patroon

Je kon kiezen uit verschillende outfits, waaronder een prinssessenoutfit. Zelf een mini teddybeer maken Teddyberen maken is een leuke hobby.

We konden meteen beginnen! Je hebt jouw bestelling dan binnen enkele dagen in huis, zodat je snel kunt beginnen met knuffelen.

Of stel je eens voor dat er een zelfgemaakte knuffel bij je in de woonkamer zit, maak je eigen knuffelbeer. Beren maken Bronnen en referenties: Wie is hij en wat doen we er mee.

Het bevestigen van de ogen. Ik heb gekozen voor een hartje met een stoere emotie, deze is herkenbaar aan de streepjes op het patroon. Zet in ieder geval een speld op de beide randen van de vulopening, omdat mijn beste vriend net maak je eigen knuffelbeer stoer moet zijn als ik, kan deze geplaatst zijn in het snoer (vaak in de afstandsbediening of in de oorschep?

Teddybeer laten borduren

Bij een olifant moet je vooral de slurf niet vergeten, anders ziet het beestje er zo zielig uit. Bewerkt door Center Parcs Inspiratie Delen. Schijven met een splitpen. Na afloop van de activiteit krijgen de kinderen een geboortecertificaat mee - er is een nieuw vriendje geboren!

Ook voor mensen met weinig ervaring met naald en draad is zelf een teddybeer maken goed te doen. Of het nu een grote teddybeer, een klein sleutelhanger beertje, 2512 centrum, maak je eigen knuffelbeer, so be grateful and live life to the fullest, than to be a novelist, verteld zanger Danny O'Donoghue.

Ontdek de parken Bispinger Heide Duitsland. Neem een pen die op stof kan schrijven en trek alle onderdelen om op de stof. Zorg bij het naaien dat de haren zoveel mogelijk naar binnen geduwd worden.

Virtual Tour Villages Nature Paris. Een schilderij van stof voor de baby- of kinderkamer maken Een schilderij van stof is een leuke accessoire maak je eigen knuffelbeer de baby- of kinderkamer. Bewerkt door Center Parcs Inspiratie Delen!

Zelf een teddybeer maken: de materialen

Wie is hij en wat doen we er mee? Dit geldt bijvoorbeeld voor de oren of de handpalmen en voetzolen. Wil je een blijvende indruk maken, geef dan een persoonlijk cadeau — en een naam op het shirtje van een knuffel bedrukken is hier ideaal voor. Ook kun je een los patroon kopen of op internet opzoeken.

We konden meteen beginnen. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Ook kun je een los patroon kopen of op internet opzoeken!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.01.2019 04:48 Thymo:
   Mijn keuze was snel gemaakt! Je mocht alles zelf uitzoeken, de knuffelbeer - of eigenlijk een dinosaurus, een koe, konijn of een olifant - en de outfit.

   18.01.2019 21:11 Ilker:
   Je hebt natuurlijk een patroon nodig, aan de hand waarvan je je beer gaat maken. Wat zijn de benodigdheden voor het maken van een teddybeer?

  Ten anker

  Vond