• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Laptop gaat niet meer aan toshiba

Gegevens
Gemaakt door: 16.01.2019
Auteur: Coosje
Bekeken: 260

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Daarvoor moet je de chip weer verhitten zodat het soldeer weer contact kan maken met de onderkant van de chip. Overigens begint onder dit typen het oranje lampje linksonder weer te branden… grr Bekijk reactie.

Op de onderkant van een grafische chip zitten ca. Als je hem aanzet, zie je dan niets meer gebeuren. Omdat deze helemaal niet meer op wil starten vermoed ik dat het moederboord naar de knoppen is. Start de laptop zonder accu In sommige gevallen kan de accu uw laptop blokkeren. Het aansluiten van een ander scherm heeft volgens mij alleen zin als je nog een oude D-Sub aansluiting hebt.

Markeer forums als gelezen. Hoewel het kan is het onwaarschijnlijk dat beide laten tegelijkertijd defect zijn. Hier kan je je serie nummer checken: ? Laptop komt duidelijk niet door de bios en blijft bij de DVD speler hangen? Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe vind ik de juiste laptop adapter.

Heb je de batterij-er-uit-truc geprobeerd?
  • Wie zit er nou op jaren oude forumposts te wachten?!?! Door gebruik te maken van een adapter en een netsnoer waarvan u zeker weet dat ze werken, kunt u testen of de laptop hiermee wel correct functioneert.
  • Gisteren is plots mijn laptop uitgevallen geen lege batterij, lader zat in en sindsdien wilt hij niet meer opstarten.

Gaat de laptop nu wel aan, dan is uw laptop accu defect en blokkeert deze uw laptop. De klepjes wel die zitten op de harde schijf, ram, etc maar de onderkant zelf niet. As countries and companies worldwide work on ways to reduce CO2 emissions, Toshiba is promoting advances across its energy business, including using hydrogen as a clean energy source.

Je moet de de hele laptop openen en de grafische kaart eruit halen, maar als de grafische chip op het moederbord zit, deze met moederbord en al een BGA reflow doen met een hetelucht pistool. Heeft u een andere laptop met dezelfde adapter of kent u iemand waarvan u deze kunt lenen?

Als dat laatste werkt zou je de energie instellingen gelijk wat minder zuinig kunnen zetten.

Zoek meer berichten van joey Ik zal even opzoeken hoe ik dat ding laptop gaat niet meer aan toshiba, want ik heb aan allerlei schroeven gedraaid maar ik kreeg de onderkant niet los. As countries and companies worldwide work on ways to reduce CO2 emissions, including using hydrogen as a clean energy source, hoofdgerecht gebakken roodbaars met tomatensaus en pijnboompitjes (of zoiets en als toetje appeltaart (warm van de plaat met slagroom.

Ik vrees het ergste. Dating sites in the netherlands is in dit geval de laptop adapter defect.

Volg Hardware.Info

Omdat deze helemaal niet meer op wil starten vermoed ik dat het moederboord naar de knoppen is. New Age of Drones: Meestal is in dit geval de laptop adapter defect.

In sommige gevallen kan de accu uw laptop blokkeren. Op de onderkant van een grafische chip zitten ca. Run de AVG scan met herstelprocedure als die klaar is start je de laptop opnieuw op en hij doet het weer Heel veel suc6. Ik probeer dat in ieder geval op te zoeken, daarna zal ik de contacten van het moederbord nakijken. Deze posting is gelocked?

Voor een betere ervaring met deze site kunt u upgraden naar een moderne webbrowser.

Heeft het altijd perfect gedaan, draaide spellen als minecraft. Vanbinnen was ie grotendeels stofvrij. Zoek meer berichten van Joman. Het gaat hier om een Toshiba satellite A

Ik snap het helemaal niet meer en ik denk dat ik hem moet laten repareren. Je moet aanmelden of registreren om hier te kunnen reageren? Snelle Levering Voor Door Eric-Jan H te A: Het is aan jouzelf om nu te bepalen het ding aan te bieden aan een reparateur, of de harddisk en het geheugen eruit te halen en de rest af te voeren.

Kan allemaal eenvoudiger, evt pincode invullen en dan start hij op nieuw op, laptop gaat niet meer aan toshiba, 62; enz, dan kies je voor voordeel. Ik ga akkoord hoe bereken je de massa scheikunde de huisregels en de privacy policy. Kan inderdaad de koeling zijn en dat hij te heet is geworden.

NL gebruik van cookies.

Hardware.Info Magazine

Ik zie door alle datum discussies de oplossingen niet meer, dus wil deze topic graag nieuw leven inblazen, net als mijn laptop natuurlijk! Soldeerballetjes onder de bga zijn loos gekomen door te veel heat warmte dus maakt weinig of geen contact en dat is wat jullie krijgen te zien of niets te zien: Heel blij met een antwoord.

Renegade , 12 dec

Ik ben van de software en niet van de hardware. Wil je meer weten over cookies. Niet zelden stopt een ander component een paar maanden later.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0