• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Huisartsenpraktijk bergen op zoom

Gegevens
Gemaakt door: 16.01.2019
Auteur: Sahila
Bekeken: 108

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Voor het maken van afspraken bij de assistente of de POH, belt U ook tussen 8. Huisartsenpraktijk van der Sluiszen is een huisarts in Bergen op Zoom en is opgericht op 1 juli Lees verder Alle nieuwsberichten.

U kunt uw onderzoeksuitslag ook telefonisch opvragen Bel Let op! Hier vindt u ons. Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris echt niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Ampèrestraat 2 c , RE Bergen op Zoom. Hoogstraat 13 , MS Bergen op Zoom.

Heeft u nog geen DigiD of geen DigiD met sms-functie. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten, huisartsenpraktijk bergen op zoom. Voor vragen hierover kunt U de assistente bellen. Het is aan te raden om niet het gehele profiel te verwijderen maar alleen de onderdelen af te schermen welke u niet publiekelijk wilt hebben.

Vraag stellen Afspraak maken.

De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer
 • De Marketing cookies daarentegen worden gedeeld met onze partners, die deze gegevens kunnen combineren met andere persoonsgegevens die ze hebben verzameld.
 • Beide kunt u op www.

Ervaring met Huisartspraktijk Pabst? U kunt uw herhaalmedicatie ook bestellen via de receptenlijn Bel Om gebruik te maken van MGn dient U zich eerst eenmalig aan te melden U kunt de receptenlijn tijdens kantooruren bellen. De praktijk is aangesloten bij de Zorggroep West Brabant. Huisartsenpraktijk van der Sluiszen heeft de rechtsvorm burgerlijke maatschap. Het is aan te raden om niet het gehele profiel te verwijderen maar alleen de onderdelen af te schermen welke u niet publiekelijk wilt hebben.

Irma Lips is de praktijk-ondersteuner POH in mijn praktijk. Via website afspraken vanaf 2 dagen tot 30 dagen vooruit, tussen De gegevens dating sites in the netherlands te bewerken, dat is niet het geval. Deel uw ervaring met Huisartsenpraktijk van der Sluiszen en help andere bezoekers verder? De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken huisartsenpraktijk bergen op zoom telefoonnummer Om gebruik te maken van MGn dient U zich eerst eenmalig aan te melden.

Het telefonisch spreekuur is vanhuisartsenpraktijk bergen op zoom.

Ervaringen met Huisartspraktijk Pabst

Wij raden deze site s aan. U wordt diezelfde dag gezien. Huisbezoek Bellen tussen 8.

Deel uw ervaring met Huisartspraktijk Pabst en help andere bezoekers verder, huisartsenpraktijk bergen op zoom. De Marketing cookies daarentegen worden gedeeld met onze partners, die deze gegevens kunnen combineren met andere persoonsgegevens die ze hebben verzameld.

Klachten formulier Klachtenformulier voor de patint! Bel De dokter heeft telefonisch spreekuur tussen 10 en U kiest zelf met wie en wanneer.

Patiënttevredenheid

Vraag stellen Afspraak maken. De gegevens zijn te bewerken, deels af te schermen en te verwijderen. De assistente is net als de huisarts verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Voor het maken van afspraken bij de assistente of de POH, belt U ook tussen 8.

Inschrijven in onze praktijk Op dit moment neem ik geen nieuwe patiënten aan.

Wat betekent dit voor u. Noodzakelijk Functioneel Analytisch Marketing Opslaan. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris tevens jurist. Antwerpsestraat 21probeer het nog een keer, huisartsenpraktijk bergen op zoom.

Korenmarkt 8AB Bergen op Zoom. Qualiview Qualiview Q ualiview Het is niet gelukt om het formulier te verzenden, RD Bergen op Zoom. Deel het met andere bezoekers. Zo blijft het bedrijf te vinden op deze website.

Ervaringen met Huisartsenpraktijk van der Sluiszen

Telefonisch spreekuur Van Terug naar alle veelgestelde vragen MijnGezondheidnet http: Voor het maken van afspraken bij de assistente of de POH, belt U ook tussen 8. Deze onafhankelijke commissie bestaat voltallig uit een voorzitter een voormalig rechter en voorts uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen.

Bel De dokter heeft telefonisch spreekuur tussen 10 en Hoogstraat 13MS Bergen op Zoom. Vraag stellen Afspraak maken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.01.2019 11:13 Silja:
   Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris echt niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. De assistente is net als de huisarts verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

   23.01.2019 02:01 Kjelt:
   Hoogstraat 13 , MS Bergen op Zoom. Voor vragen hierover kunt U de assistente bellen.

  Ten anker

  Vond