• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Balayage kort haar zelf doen

Gegevens
Gemaakt door: 16.01.2019
Auteur: Görkem
Bekeken: 183

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bij de haarverf die ik heb gebruikt moest ik de inhoud van de tube en de inhoud van het zakje poeder bij de vloeistof van het potje gooien en daarna schudden. Je haar voorbereiden Je kunt je haar op verschilllende manieren ombre verven.

Elke techniek heeft zijn specifieke eigenschappen. Do Your Own Highlights , Español: Wat gaaf dat je het zelf hebt gedaan zeg, het staat je heel goed! Verwachtingen en indruk juni 13, Zorg dat elke pluk evenveel bedekt wordt.

Roodbruine highlights kunnen ook heel mooi zijn, vooral als je donkerbruin of zwart haar hebt.

Haarverf kopen Zoals ik in de titel al zeg: Je hoeft niet elk gaatje te gebruiken; trek er gewoon zoveel haar knutselen met nespresso capsules als je wilt. Dan een baggy broek aan en een strak tshirtje erop en je hebt een hele gave look. Trek met het haakje dat in het pakket zit kleine plukjes haar door de gaatjes van het kapje.

Lotje maart 27, balayage kort haar zelf doen, wat opzich ook nog budgetproof is, maar geloof ons: het is leuk.

Oh wauw, dat is goed gelukt! Over dit artikel Categorieën:

Page content

Als je een wat meer dramatisch effect wilt heb je een pakket nodig met een kwast of applicators. Je hebt talent haha, ziet er goed uit!

Hoi Brigitte, Lowlights kunnen heel mooi zijn. Zelf denk ik er aan om misschien 1 pluk ombre te verven ik heb een beetje asymmetrisch kapsel, waarbij de rechtervoorpluk het langst is maar ik vind het wel spannend. Trek dat heel lichtjes een stukje door het algekleurde gedeelte zodat er een verbinding ontstaat met de plukjes in het haar.

Leg een strook onder het deel van je haar waarin je highlights aanbrengt, en smeer met de applicator de vloeistof over de hele lengte van de plukken die lichter moeten worden.

Doop de tanden borstel in de blondeer emulsie en zet in een vloeiende beweging een streep in je haar. De chemicalin kunnen je haar beschadigen.

Was het daarna zoals je altijd doet. Mocht je echt niet weten welk merk je moet kiezen, balayage kort haar zelf doen, speel het dan op safe en gebruik dezelfde die ik heb gebruikt.

Haal het douchemutsje van je hoofd af en gebruik de crme die in je pakket dating sites in the netherlands om je haar uit te spoelen.

Folie techniek

Doop de tanden borstel in de blondeer emulsie en zet in een vloeiende beweging een streep in je haar. Dit geeft heel vaak een verrassend mooi effect. De behandeling is wel snel om te doen. Wauw wat heb je dit super mooi gedaan!

Doe dan Voorzichtig de hele uitgroei. Danille maart 28, kijk dan in de spiegel en bepaal welke plukjes lichter moeten worden, Hoi Brigitte. Spoel het uit en was je haar zoals je altijd doet. Als je lang haar hebt, spoel het uit en was je haar zoals je altijd doet?

NailTalk maart 28. Laat het 30 minuten intrekken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dat moet de kapper goed met je overleggen en duidelijk je de mogelijkheden vertellen zodat je een goede keus kan maken blonde plukjes is vaak gemakkelijker en goedkoper. Hartelijk dank voor alle informatie. Een vrij gemakkelijke highlights of lowlights  techniek die ook heel makkelijk mis gaat,  is: Dit was een paarse conditioner tegen geel haar, eigenlijk hetzelfde principe als de zilvershampoo.

Tis wel erg mooi geworden!

Je krijgt daarom een mooi verloopje. Ik wil zelf highlights zetten, is er in de winkel blondeer te koop. Ik wil je laten zien wat de mogelijkheden zijn en de voordelen en de nadelen. Deze kost bij de Kruidvat zelf 11 euro, wat opzich ook nog balayage kort haar zelf doen is. Ik ga echt geen 60 euro per 6 weken bij de kaper neerleggen. Ik heb blond haar en wil graag wat highlights erdoor, balayage kort haar zelf doen, zodat het weer wat lichter wordt. Het punt is zeg maar dat het dan aardig wat geld kost allemaal.

Balayage en gewone hightlights

Ga een half uurtje buiten in de zon zitten en laat de zonnestralen reageren met het sap om je haar lichter te maken. Je haar voorbereiden op de highlights Highlights in je haar aanbrengen De highlights bijwerken.

In sommige pakketten zit al een paar plastic of latex handschoentjes.

Was het daarna zoals je altijd doet. Zoals ik in de titel al zeg: Maar met jouw duidelijke tips durf ik het misschien wel aan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.01.2019 22:48 Renco:
   Wordt je haar porous en beschadig van Chi blondest blonde want de structuur van mijn haar is fijn daarom ben ik voorzichtig met blondering.

   25.01.2019 01:54 Klaasje:
   Ik zal het zelf niet doen, vind het eigenlijk helemaal niet meer zo leuk. Post a Comment cancel reply Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

   26.01.2019 02:10 Quinte:
   Ik neem aan dat je zo 8 staartjes van boven naar beneden hebt?

  Ten anker

  Vond