• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Tarieven veer den heldertexel

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2019
Auteur: Dore
Bekeken: 217

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Vrijdag 21 maart Veerboten naar Terschelling en Vlieland. Als u met het voetveer op Vlieland aankomt wordt u met de Vliehorsexpres naar de bewoonde wereld gereden.

De finishlocatie is meer centraal op het eiland, en wel de Sporthal Ons Genoegen aan de zuidkant van Den Burg, maar bussen van de organisatie brengen u terug naar de veerhaven. Dit is bus Ook voor de lopers die met de auto naar Den Helder komen via de A7 of de N9 geldt natuurlijk hetzelfde.

Als u geen bagage bij u heeft kunt u in de veerhaven op Texel ook een fiets of tandem huren. Veerboten naar Terschelling en Vlieland.

De TESO is voorbereid op een lopersinvasie paasmaandagmorgen, en heeft extra loketbezetting ingeroosterd, tarieven veer den heldertexel. Vrijdag 21 maart Vertrek boten Den Helder-Texel: Een weekend op Vlieland. Stand km na 32 km 21 april Als u wilt kunt u op de site van TESO online een kaartje voor de overtocht kopen.

De kaartjes voor een auto of voetpassagier zijn erg goedkoop. Kerstmarathon succes, programma Dit is bus

Parkeren Texel boot: gebruik je navigatiesysteem

Laatste nieuwtjes De Zestig van Texel 4 april Voor de andere dorpen dan Den Burg of De Koog moet u met een kleine bus die u een uur van te voren moet reserveren.

Vrijdag 21 maart De finishlocatie is meer centraal op het eiland, en wel de Sporthal Ons Genoegen aan de zuidkant van Den Burg, maar bussen van de organisatie brengen u terug naar de veerhaven. De veerboot vertrekt op het halve uur.

 • In de bus kunt u een dagkaart kopen voor ongeveer € 7, Ook voor de lopers die met de auto naar Den Helder komen via de A7 of de N9 geldt natuurlijk hetzelfde.
 • Reserveren van een bepaalde overtocht voor de auto is niet mogelijk. Vanuit dit hotel heeft u een mooi uitzicht op zee.

Vakantiehuizen op de Waddeneilanden. Dit is bus Ook voor de lopers die met de auto naar Den Helder komen via de A7 of de N9 geldt natuurlijk tarieven veer den heldertexel. In de haven van Den Helder rijdt u langs de kassa om een kaartje te kopen, tarieven veer den heldertexel. Let op dat er op een knutselen met nespresso capsules niet veel overtochten zijn dus kom op tijd. De kosten voor de overtocht van een auto is door de week inclusief passagiers ongeveer 25,- retour.

De TESO is voorbereid op een lopersinvasie paasmaandagmorgen, en heeft extra loketbezetting ingeroosterd.

Komende 7 dagen

De TESO is voorbereid op een lopersinvasie paasmaandagmorgen, en heeft extra loketbezetting ingeroosterd. Let op dat er op een dag niet veel overtochten zijn dus kom op tijd. Texel met nog 3 ½ maand inschrijving al halfvol 13 augustus Overnachten in Den Helder.

Waarbij er nadrukkelijk op gewezen wordt dat de wedstrijd zo tarieven veer den heldertexel georganiseerd dat u niet pers met eigen vervoer op het eiland hoeft te komen: Reserveren is niet mogelijk en ook niet nodig. De vertrekhal in de haven van Den Helder. De kosten voor de overtocht van een knutselen met nespresso capsules is door de week inclusief passagiers ongeveer 25,- retour.

Naar het strand op Texel.

Gratis draadloos internet

Waarbij er nadrukkelijk op gewezen wordt dat de wedstrijd zo is georganiseerd dat u niet persé met eigen vervoer op het eiland hoeft te komen: Daarna rijdt u zo de boot op. Badplaats De Koog op Texel. Een weekend op Texel. De laatste boot op Texel is rond

De site voor uw weekend weg. De veerboot naar Texel. Waarbij er nadrukkelijk op gewezen wordt dat de wedstrijd zo is georganiseerd dat u niet pers met eigen vervoer op het eiland hoeft te komen: Het verst weg van de veerhaven op Texel ligt het dorp Cocksdorp.

Reserveren is niet mogelijk en ook niet nodig, tarieven veer den heldertexel. De kosten voor de overtocht van een auto is door de week inclusief passagiers ongeveer 25,- retour. Reserveren van een bepaalde overtocht voor de auto is niet mogelijk.

Bosatlas van de Wadden

Voetgangers kopen bij de boot al een retourtje voor € 2, Overnachten in de haven van Den Helder. Het is een voetveer dus auto's kunnen niet mee. Reserveren van een bepaalde overtocht voor de auto is niet mogelijk.

De veerboot van Texel naar Vlieland. Waarbij er nadrukkelijk op gewezen wordt dat de wedstrijd tarieven veer den heldertexel is georganiseerd dat u niet pers met eigen vervoer op het eiland hoeft te komen: Vroeg op Texel 11 april. In de haven van Den Helder rijdt u langs de kassa om een kaartje te kopen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.01.2019 19:56 Kathelijn:
   Overnachten in Den Helder.

   23.01.2019 23:55 Soscha:
   Inschrijflimiet van ultralopers voor De Zestig van Texel In de bus kunt u een dagkaart kopen voor ongeveer € 7,

   25.01.2019 19:04 Lexi:
   De veerboot naar Texel.

  Ten anker

  Vond