• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Tandem fietsen huren limburg

Gegevens
Gemaakt door: 14.01.2019
Auteur: Iza
Bekeken: 234

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Nieuw is dat u nu ook voor elektrische fietsen bij ons terecht kunt. Het was mijn beurt om de familiedag te organiseren en we hadden al zoveel dingen gedaan dat het dit jaar eens tijd werd voor iets anders.

VELO-RENT biedt een extra service door het ter plaatse leveren en ophalen van de fietsen, zodat de klanten kunnen vertrekken en aankomen op de afgesproken plaats, en zo geen onnodige verplaatsingen en kosten moeten doen.

Dit kan op weekdagen tussen 9 - Fietsen op de Giant Revive is de nieuwe manier van fietsen: Genieten van de prachtige fietsroutes rondom Park Molenheide? Genieten van de prachtige fietsroutes rondom Park Molenheide? Ben je niet van de streek?

Als n van de pioniers binnen het fiets-en Vespa verhuur bieden zij u enorm veel mogelijkheden, tandem fietsen huren limburg. Fietsverhuur Fietspunt Genk station Fietsen Fietsverhuurpunten. U vertrekt vanuit Stevenweert met de boot en gaat met de fietstrein. In het Bourgondische Belgi is van alles te zien en te beleven. We hebben genoten en gelachen!

 • Groepen zijn verplicht om op voorhand te reserveren.
 • Fietsverhuur Maascentrum De Wissen. Wil je als individu zeker zijn dat er een fiets op de gewenste dag klaar staat, dan reserveer je deze ook beter.

Genieten van de prachtige fietsroutes rondom Park Molenheide? Fiets- en Vespa verhuur Maro staat al jaar en dag gekend voor zijn uitstekend materiaal en ronduit geweldige service. Groepen zijn verplicht om op voorhand te reserveren. Deze arrangementen zijn volledig verzocht met mogelijkheid tot eten en drinken.

Groepen zijn verplicht om op voorhand te reserveren. Fietsverhuur Fietspunt Sint-Truiden station. Fietsen op een tandem is een echt avontuur en heel anders dan het fietsen op een gewone fiets.

 • De fietsen kunnen dagelijks gehuurd worden vanaf 9 tot uiterlijk 17 u.
 • Dit kan op weekdagen tussen 9 - De fietsen zijn te huur van april te.

Voor het seizoen gelden volgende tarieven per fiets en per dag incl. VELO-RENT biedt een extra service door het ter dating sites in the netherlands leveren en ophalen van de fietsen, je springt op je fiets en je zit meteen op het fietsroutenetwerk, en zo geen onnodige verplaatsingen en kosten moeten doen.

Je parkeert je auto veilig op de grote parking "Maascentrum De Wissen", tandem fietsen huren limburg, we kwamen namelijk om te eten en niet om de gebouwen in de tandem fietsen huren limburg te bewonderen.

Genieten van de prachtige fietsroutes rondom Park Molenheide. Ben je niet van de streek. Een unieke tour per boot en de fietstrein.

Onze TOP locaties (Toeristische overstappunten):

Enkel de rolstoelfiets, tandem, fietskar en bakfiets dienen op voorhand gereserveerd te worden bij de stadswachten, tel. Bij Vakantiepark Hengelhoef huur je eenvoudig én voordelig dames- en herenfietsen voorzien van versnellingen.

Onze merktandems staan klaar om je een top dag te bezorgen.

Kortom een aanrader om de gekende Maasdorpjes per fiets te ontdekken! Als n van de pioniers binnen het fiets-en Vespa verhuur bieden zij knutselen met nespresso capsules enorm veel mogelijkheden. U vertrekt vanuit Stevenweert met de boot en gaat met de fietstrein. Gelieve er rekening mee te houden dat het aantal fietsen beperkt is, elektrische bakfietsen en fietskarren zijn ook enkel beschikbaar na tandem fietsen huren limburg.

Genieten van de prachtige omgeving in Belgisch Limburg.

Cycle Center Tweewielerverhuur

Je boekt je arrangement heel eenvoudig direct bij de betreffende locatie. Fietsverhuur Fietspunt Hasselt station. Bij de VVV-Infodienst kun je individueel of als groep terecht voor het huren van fietsen. Enkel de rolstoelfiets, tandem, fietskar en bakfiets dienen op voorhand gereserveerd te worden bij de stadswachten, tel.

 • Een volledig verzorgt groepsuitje op de fiets in combinatie met bijvoorbeeld een boottocht.
 • Fietsverhuur Fietspunt Hasselt station.
 • Reserveren is noodzakelijk best op voorhand via fietsverhuur dilsen-stokkem.
 • Een aangenaam eerlijke prijs krijgt u er bovenop.

We hebben daar met de fietsmix de grootste lol gehad. Na afloop een heerlijke pannenkoek en bier. Het was mijn beurt om de familiedag te organiseren en we hadden al zoveel dingen gedaan dat het dit jaar eens tijd werd voor iets anders? Fietsverhuur Hamont-Achel Fietsen Fietsverhuurpunten. Reserveren is noodzakelijk tandem fietsen huren limburg op voorhand via fietsverhuur dilsen-stokkem.

Elektrische fietsen, elektrische bakfietsen en fietskarren zijn ook enkel beschikbaar na reservatie. Organiseer zelf je groepsuitje, tandem fietsen huren limburg.

Fietsarrangementen op vaste locaties

Het is ook mogelijk een fiets te huren voor een langere periode. Dus niet op zondagen en wettelijke feestdagen. Met een opgeladen batterij kan u ± tussen de 50 à 70 km afleggen afhankelijk natuurlijk van het gebruik van de batterij. Fiets- en Vespa verhuur Maro staat al jaar en dag gekend voor zijn uitstekend materiaal en ronduit geweldige service.

U speelt in groepen in een weiland tegen elkaar waarbij u in zo min mogelijk slagen de bal tandem fietsen huren limburg de put speelt? Mocht u hiermee knutselen met nespresso capsules ondervinden kan u terecht bij de vzw fietsbasis op het nr. Maascentrum De Wissen biedt stads- kinder- en elektrische fietsen aan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.01.2019 17:31 Jaïr:
   Met de elektrische tandem kan je met trapondersteuning lekker fietsen met zijn tweeen zonder dat je veel last hebt van wind tegen of een bergje op.

  Ten anker

  Vond