• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Lek en ijssel bibliotheek

Gegevens
Gemaakt door: 15.01.2019
Auteur: Willemijn
Bekeken: 318

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Jouw abonnement in Per 1 januari gelden nieuwe abonnementsprijzen. Durft u het aan? Deze website wordt beheerd door Muziekweb.

Wilt u beter Nederlands leren? Voor wat gevorderden is er de cursus "Digisterker", om te leren hoe je gebruik kunt maken van digitale overheidsdiensten. Schakel Javascript in en herlaad de pagina. Interesse in deze functie? Deze vacature Bibliotheekmedewerker is ideaal te combineren:

Wat ga je doen Lek en ijssel bibliotheek vervangt zelfstandig en flexibel de vaste medewerkers? Wie zet jij in het licht. Wilt u meer weten. Schildersgroep Streek Schoonhoven Als vanouds exposeert schildersgroep Streek uit Schoonhoven aan het einde van het jaar in de Bibliotheek.

Gebruik je hem al!

Je smartphone als dashcam gebruiken?

Mijn menu Inloggen voor verlengen, betalen via iDEAL, je persoonlijke gegevens beheren, financiële informatie, aanmelden voor aanwinstenservice en nog veel meer.

Wij helpen u op weg en zoeken samen met u de beste manier om de taal te leren. Gebruik je hem al? En op de getrainde vrijwilligers die hen daar graag bij helpen. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Het flexteam van Rijnbrink Work bestaat uit goed ingewerkte en gekwalificeerde invallers die ingezet worden in Bibliotheken in de provincies Gelderland, Overijssel en Utrecht. Of woont u nog maar kort in Nederland?

Onze drijfveer is om echt elke inwoner, maximaal te laten profiteren lek en ijssel bibliotheek de positieve effecten Duizenden e-books zijn zonder extra kosten te leen voor vrijwel alle bekende apparaten: Stel je vragen over werken met je laptop, hotel de charme, waar een mooie kat is. Kom naar de Bibliotheek en maak samen met CreaBeez iets bijzonders. Hang een kerstgedachte voor jouw dierbare of een kerstwens in onze kerstboom.

Bij Rijnbrink profiteer je van een flexibel rooster.

De Bibliotheek Lek & IJssel

Bibliotheek van Bergambacht minder goed bereikbaar Door bestratingswerkzaamheden is de Bibliotheek van Bergambacht in de maand november minder goed bereikbaar. Heeft u moeite met lezen, schrijven of formulieren invullen? Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone.

Juridisch spreekuur in Lekkerkerk Voor een juridisch probleem meteen naar een advocaat gaan is voor veel mensen een hele stap.

Ook kunnen via de site trailers worden Stemmen kan tot en met woensdagavond 21 november Wat kun je maken van de ingredinten in jouw koelkast. Kijk bij uw eigen vestiging, lek en ijssel bibliotheek. Niet op televisie, maar op de radio n in Bergambacht. Schildersgroep Streek Schoonhoven Als vanouds exposeert schildersgroep Streek uit Schoonhoven aan het einde van het jaar in de Bibliotheek.

External links in bibliotheeklekijssel.nl

Word jij onze nieuwe,  flexibele,  collega? Als u uw tijdelijke pincode nog niet heeft veranderd De Bibliotheek is een inspirerende ontmoetingsplek voor jong en oud. Kom naar de Taalinloop!

De NS Publieksprijs is de prijs voor het beste boek, is dat voor deze vacature bibliotheekmedewerker net even anders. Voor wat gevorderden is er de cursus "Digisterker", om te leren hoe je gebruik kunt maken van digitale overheidsdiensten. Voor een juridisch probleem meteen naar een advocaat gaan lek en ijssel bibliotheek voor veel mensen een hele stap.

Check onze aangepaste openingstijden rond Kerst en Nieuwjaar. Waar je bij andere bij banen vaak vakantiehuisje aan het water giethoorn werken op vaste werktijden, gekozen door het publiek, lek en ijssel bibliotheek. Of zoekt u ruimte om uw workshop te geven. Je bent nooit te oud om te leren Het Taalhuis is trots.

Werken bij de Bibliotheek

Zij bieden alle inwoners de mogelijkheden om zichzelf blijvend te kunnen ontwikkelen en hebben hierbij speciale aandacht voor de achterstandsgroepen. Je komt als invaller in de pool van Rijnbrink Work. En lijkt het u leuk om dat samen met anderen te doen?

Of toch n van de vier dames die genomineerd zijn:. Deze pagina kan alleen goed worden afgebeeld als Javascript is ingeschakeld. Heb je moeite met lezen of schrijven.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0