• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Heftige menstruatiepijn maar niet ongesteld

Gegevens
Gemaakt door: 14.01.2019
Auteur: Kevin
Bekeken: 580

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Jesse van der Velde is een voorstander van dingen met voeding in balans brengen. Menstruatiepijn uit zich negen van de tien keer als heftige, krampachtige buikpijn, maar soms ook als hoofdpijn. Slik gehele maand magnesium extra.

In buikvet worden namelijk hormonen aangemaakt. Elke Wanneer ik mijn regels heb, neem ik apranax. Het voelt alsof ik elk moment ongesteld word maar ik heb mijn stopweek 1,5 week terug al gehad. Zoals gezegd, we zijn pas net begonnen en staan over een maand met een grote test.

Toen ik 14 was leek het alsof het ineens was losgebroken. Reacties Paule ,

Wat kun je er tegen doen. Je slikt 3 weken lang 1 pilletje per dag, en dan stop je een week. Met pijn in buik en rug aan het lezen. Weten jullie misschien nog iets. Naar aanleiding daarvan ben ik toen overgegaan van de pil naar een Mirena spiraaltje.

Alternatieve benamingen

Weet er iemand wat er aan gedaan kan worden? Er zijn vrouwen met weinig bloedverlies die veel menstruatiepijn hebben. Desalniettemin kun je natuurlijk altijd eens proberen een aantal maanden geen sinaasappelsap te drinken om te zien of het bij jou helpt. Alle tips zijn welkom want ik zou graag weer een pijnloze buik en liezen willen. Nu is het zo dat ik alleen een beetje verlichting heb met ibuprofen.

Zelf heb ik goede ervaringen met de Painmaster. Is een soort staafje wat vlak onder de huid in je bovenarm wordt geplaatst, waarna het 3 jaar werkzaam is.

 • Door de anticonceptiepil vindt er namelijk geen ovulatie meer plaats en wordt de menstruatie een stuk lichter.
 • Heb geen kant en klare oplossing maar zou kunnen dat bepaalde voedingssupplementen, als vitamine D, bepaalde vetzuren, magnesium, zouden kunnen schelen in de klachten.

Homeopathische middelen tegen menstruatiepijn Er zijn ook volop homeopathische middelen tegen menstruatiepijn op de markt? Saartje Ik heb ook iedere maand weer hevige menstruatiepijn en menstruatieklachten.

Ik werd er helemaal gek van. Een progestativum kan menstruatieklachten waaronder menstruatiepijn verhelpen of in ieder geval sterk verlichten.

Daarnaast kreeg ik er diarree van en werd ik altijd misselijk van de pijn, heftige menstruatiepijn maar niet ongesteld, een lastige combinatie omdat ik dan naar het toilet moest terwijl het op of onderweg naar de wc altijd zwart voor mijn ogen werd.

Meest gezocht:

Naarmate ik ouder wordt 43 worden de pijnen heftiger. Tamar De kans is erg groot dat je endometriose hebt. Vraag je huisarts maar eens om uitleg over progestageen als je te kampen hebt met hevige menstruatieklachten en menstruatiepijn.

Wellicht dat u mij wat verder kan helpen. Elke Wanneer ik mijn regels heb, neem ik apranax. Een orgasme helpt, ben ik achter. Lichte menstruatiepijn of hevige menstruatieklachten Ruim de helft van alle vrouwen heeft in bepaalde mate last van heftige menstruatiepijn maar niet ongesteld. Hoi allemaal ik ben 14 jaar en ook bij elke keer als het weer tijd is om ongesteld te worden heb ook ik heel veel pijn en kramp aan mijn onderbuik ik lig spullen voor in huis kopen dus weer in mijn bed met vreselijke krampen nu heb ik veel geprobeerd en mensen raden mij aan om aan de pil te gaan maar ik hoor dat je dan rare bijwerkingen krijg dus zijn er nog andere oplossingen of wordt het echt de pil.

Lichte menstruatiepijn of hevige menstruatieklachten

Als ik dit had geweten was ik wel aan de pil gebleven…. Ben blij dat ik er iemand mee heb kunnen helpen, ik eet ze nu niet meer elke dag, maar ongeveer 1 week voor de menstruatie begint neem ik wat je zegt een handje vol van de besjes en de pijn is voorbij!

Toen heb ik nooit meer heftige pijn gehad dat ik niks meer kon doen.

Je kunt het eens aan je ouders voorstellen. Het gaat daarbij met name om de vetverdeling. Maar je kunt ook de pil doorslikken en niet een week stoppen. Ik ben nu net wakker geworden van de pijn. Iemand nog een goede tip. Zou dit iets kunnen heftige menstruatiepijn maar niet ongesteld. Ik heb veel onderzoeken gehad, maar er komt niets uit.

Hoe ontstaat menstruatiepijn?

Hoi Angela, die kun je gewoon kopen bij een notenbar of natuurwinkel of anders via internet. Anne Hallo, Ik ben 12 jaar en heb avendtoe wat slijm in mijn onderbroek ben ik dan ook ongesteld? Groeten, Paul 21 mei Reageer. Menstruatiepijn komt het vaakst voor bij jonge vrouwen die pas sinds kort ongesteld worden.

Dit is meestal n dag, een paar uurtjes. Omdat endometriose zulke vage klachten geeft, baalde gelijk. Eergisternacht werd ik wakker van buikpijn, is het verstandig je goed voor te bereiden op een doktersbezoek.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.01.2019 06:02 Thieu:
   Met spiraaltje wil ik niet beginnen heb een vriendin gehad waarbij de baarmoederwant is geperforeerd en daarna is het spiraaltje gaan zweven ook niet egt een goed idee dus. Ik heb een Second opinion gevraagd, omdat ik merkte dat de pijn steeds beetje bij beetje erger is geworden.

   02.02.2019 15:12 Jin:
   Je kunt het even bespreken met je ouders en de dokter, het is echt niet goed om zoveel pijn te hebben.

  Ten anker

  Vond